Ahojte Chcela by som sa spýtať,čo by ste kúpili svojmu priateľovi na meniny? Ja som už vyčerpala všetko,čo ma kedy napadlo..nechcem mu kupovať voňavky a takéto veci.. chcela by som mu niečo vyrobiť..len neviem čo nejaký dobrý nápad? alebo niečo kúpi
Ratam ze blowjob mu doprajes castejsie nie iba ked ma sviatok takze ak fajci tak nejaky poriadny zapalovac, ked ma rad pivo tak mu kup balenie piva aj s poharom alebo potesi aj prakticka drobnost akp je klucenka, ktora je zaroven aj otvarak na pivo
Napec nejake muffinky alebo kup oblubene sladkosti a vyrob na to krabicku, ja som to tiez spravila akurat som pri vyrobe trocha uletela a ta krabicka je mega gycova xD
@5 chcel som napísať že má 16 , ale potom mi došlo že je to vlastne v dnešnej dobe normálne
Mňa napadli lístky do kina alebo áno , niečo vyrobiť , to už ty vieš čo
Muž: "Zlatko, čo by si chcela na Vianoce?"
Žena: "Neviem..."
Na druhý deň cestou z roboty muž nájde kúsok hrdzavého plechu, schová si ho a na Štedrý deň ho dá manželke pod stromček.
Žena: "Čo to do pekla je???"
Muž: "Neviem..."
Ak niečo vyrobiť tak..
Fotorámik s vašou fotkou/fotkami.
Video, denník alebo niečo kde budú fotky alebo niečo od spoznania/začiatku vášho vzťahu cez prítomnosť až voľné miesto na budúcnosť.
alebo..
Sprav mu ten najlepší deň jeho života. - Napr. kúp lístky na nejaký zápas, koncert alebo do kina (niečo čo má rád), + dobré jedlo a nakoniec sex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mňa napadli lístky do kina alebo áno , niečo vyrobiť , to už ty vieš čo
Žena: "Neviem..."
Na druhý deň cestou z roboty muž nájde kúsok hrdzavého plechu, schová si ho a na Štedrý deň ho dá manželke pod stromček.
Žena: "Čo to do pekla je???"
Muž: "Neviem..."
Fotorámik s vašou fotkou/fotkami.
Video, denník alebo niečo kde budú fotky alebo niečo od spoznania/začiatku vášho vzťahu cez prítomnosť až voľné miesto na budúcnosť.
alebo..
Sprav mu ten najlepší deň jeho života. - Napr. kúp lístky na nejaký zápas, koncert alebo do kina (niečo čo má rád), + dobré jedlo a nakoniec sex.