Viem,že takýchto tém tu bolo na nevydržanie veľa...ja len....že už viem aký pre svoju lásku....ja len či môže byť.....koláž fotiek,ale nemám nás dvoch...takže...či by mohla byť aj taká..že na 1 strane...budem ja a na druhej on...alebo poprehadzované...ja
ale zmensila som fotozy dala ich akoze kvazi do jednej ves a tak som to one odnesla do toho shopu nanapadal mi nazov toto co robia s tymi fotakmi a take a tam mi to urobili kupila som este ramik a dufaj deny ze este etraz to mas na stole, dufam ze to nie je pohodene niekde vkute ale mala radost neskutocnuuu
noa ze nema sak nech vie co pri sebe ma ne ? nech si uvedomi ze takych dzivych holiek je malo prekvapuj ho kazdy den , ak sa to da ale nie stale darcekom ,a yb si ho zas nerozmaznala
to je jedno,....lenze ako to povedal....proste potesil ma nesmierne ....som nemohla...som snim aj spavala..akoze s tym plysakom...uplne uzastny....sice taky gycovy,ze srdiecko....ale proste je mi jedno ....uzastny
ja som dace take zrobila .. ze som pomiesala nase fotky a stoho kolaz a mimohodom uroboil som aj to ye som zobrala moju a jeho fotku spojila do jednej a nikto si nevsimol ze to ma byt odelene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a o to vacsiu bude mat tvoj tyyyyypek uvidis !