Mám SE Xperiu X2ku a teraz mi začala riadne štrajkovať. Budík mi nezvoní vôbec (nastavenia sú v poriadku), fotoaparát mi nejde spustiť, často mi nenájde pamäťovú kartu, napriek tomu, že je vložená (skúšala som aj novú sd kartu, robí to aj pri nej, čiže dá
vitaj v klube.. tiez mam x2ku a ide ma z nej JEBNUT.. najnovsie mi nejde dokonca ani na 90% cisiel volat, cize jedna radost, radsej som si dala s5 ten, co som mala predtym..
neviem ci sa vobec mam srat ist s tym na reklamaciu, asi radsej rovno kupim novy, lebo tieto nervy mi uz stacili
@decay lol no mne nastastie este ide volat len xperiu som si sama kupovala a nechcem prerobit, cize by som chcela aspon za 200ecok predat a kupit za to nieco normalnejsie, len neviem neviem no ale aspon viem, ze to s kartou nerobi len mne
@filus tiez som pocula taky nazor, len do toho sa nevyznam, neviem vobec ako. na zahranicnych forach som citala ako ide android na tom, ale ze to nie je tiez bohvieco, tak neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ako pozeram, kup si radsej novy mobil (ale neporadim ti aky, nevyznam sa v tom
neviem ci sa vobec mam srat ist s tym na reklamaciu, asi radsej rovno kupim novy, lebo tieto nervy mi uz stacili
aj ja som sama, vyse 500 E za taky srot
ja som aj rada, resp ma to upokojilo, ze v tom nie som sama