Hm..rozmýšlala som nad tým vela..kedysi. A už nechcem..radšej.. kamaráti byť možme,ak sa to 'dá',ale..aj keby som chcela tak radšej nie. Dvojnásobné ublíženie od tej istej osoby.. ale ak dovod nebol nejaký vážny na rozchod..neviem možno. Ale zatial boli u mňa len vážne dovody takže nie.
S jednou som sa dokopy dal znova. Bolo nám spolu dobre (síce sa to časom samozrejme posralo ale bolo to fajn)
A s jednou som sa dal dokopy po tom ako som ju podjebal ... Myslel som si,že sa to nejako prežulo a ide sa ďalej ... Samozrejme,bolo otázkou času kedy mi to vráti a ten čas prišiel veľmi rýchlo ...
Teda to záleží od toho pre čo ste sa rozišli,ak pre blbosti určite choď do toho znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skôr myslím záleží aj na tom, prečo ste sa rozišli, nie?
pre : uz sa poznate, viete co mate/nemate radi, preskakujete fazu chyb
proti : viete kde si nerozumiete v akych sferach, moznost navratu k starym chybam etc
ale toto fakt by mal vediet hlavne clovek, co s tou osobou stravil cas
Je to fajn,už vieš proste aký je,čo od neho môžeš čakať... Len,tuším sa to vždy poserie,lebo na teba začne vyťahovať staré blbosti ..
napriklad tuto s @flagrantine by som kludne zacal chodit aj znovu, lebo sme sa rozisli pekne
A s jednou som sa dal dokopy po tom ako som ju podjebal ... Myslel som si,že sa to nejako prežulo a ide sa ďalej ... Samozrejme,bolo otázkou času kedy mi to vráti a ten čas prišiel veľmi rýchlo ...
Teda to záleží od toho pre čo ste sa rozišli,ak pre blbosti určite choď do toho znova
ale problemy si spravis take mas