Nespomenie si niekto na reláciu ( anglická, ak dobre pamätám,no chodila po česky), v ktorej dávali asi 3 príbehy a na konci povedali , či to bola pravda alebo fikcia? Mám pocit, že tam bola aj spomínaná fráza "medzi nebom a zemou",ale to si už možno aj vy
Sammy bolo problémové dievča. Odmalička sa akoby uzatvárala do seba. Často utekala z domu, ale v 12 na to doplatila životom. Na blízkej ceste skočila do cesty autu. Dva týždne po pohrebe zomrela aj jej matka. Obe boli pochované v rodinnej hrobke, ktorá patrila ich rodine už vyše 200 rokov. A vtedy začali problémy- cez noc to tam vnútri niekto rozhádzal. Bola však zamknutá, preto nemal otec Sammy ani tušenie, kto to mohol byť. Keď sa incident opakoval niekoľkokrát, rozhodol sa rozsypať po zemi piesok, aby mohol vidieť stopy a ostal cez noc pred vchodom. O polnoci sa ozval strašný lomoz. Polícia dorazila okamžite. Po otvorení hrobky nenašli ani stopu. Mohol to urobiť jedine nejaký duch. Nasledujúci deň sa záhada objasnila- otec totiž našiel Sammyn denník, v ktorom sa zdôverila, že ju matka týrala. Okamžite dal príkaz na vynesenie matkinho tela z hrobky. Zabralo to, podobná spúšť sa viac neopakovala...
Túto časť keď som videl som tak som nevošiel do kuchyne sám niekoľko dní =O
hmm...na to si pamätám....som bol zasraný len keď som videl tie modré reflektory a záhadného muža, vraj moderátora... ....... teda boli tam modré reflektory...či?
hej heeeej... verte neverte...ja som na tom vyrastala...xD...sme stávkovali fkuse že či pravda alebo lož...to chodíí inak ja teraz na ,,zone reality"..
@@ Robo0000100 pekny pribeh...ale asi mi nieco uslo...preco si sa bal ist akurat do kuchyne? preco nie do obyvacky? alebo na povalu? preco kuchyna? nerozumiem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Z toho som bol posratý až za ušami
@Martin182 nepočula som o tom, ale znie to ako niečo čoho by som sa bála
Sammy bolo problémové dievča. Odmalička sa akoby uzatvárala do seba. Často utekala z domu, ale v 12 na to doplatila životom. Na blízkej ceste skočila do cesty autu. Dva týždne po pohrebe zomrela aj jej matka. Obe boli pochované v rodinnej hrobke, ktorá patrila ich rodine už vyše 200 rokov. A vtedy začali problémy- cez noc to tam vnútri niekto rozhádzal. Bola však zamknutá, preto nemal otec Sammy ani tušenie, kto to mohol byť. Keď sa incident opakoval niekoľkokrát, rozhodol sa rozsypať po zemi piesok, aby mohol vidieť stopy a ostal cez noc pred vchodom. O polnoci sa ozval strašný lomoz. Polícia dorazila okamžite. Po otvorení hrobky nenašli ani stopu. Mohol to urobiť jedine nejaký duch. Nasledujúci deň sa záhada objasnila- otec totiž našiel Sammyn denník, v ktorom sa zdôverila, že ju matka týrala. Okamžite dal príkaz na vynesenie matkinho tela z hrobky. Zabralo to, podobná spúšť sa viac neopakovala...
Túto časť keď som videl som tak som nevošiel do kuchyne sám niekoľko dní =O
Vďaka za tému
@Narazuvzdornaa oplatí sa pozrieť
Ja som to tiez pozeravala, ale jedina vec ma na tom stve, ze aj tak je to podla mna vsetko (alebo takmer vsetko) fikcia...
Ja to pozerávam tiež, a vždy ma prekvapilo, že často boli pravdivé príbehy o ktorých by som to nepovedala.
Nedá tu niekto konkrétny link ?? PLZ
no