Napríklad ja som si dneska vzal dáždnik pršalo mocne tak som si ho otvoril nepršalo mocne len kvápalo tak som si ho zatvoril - význam tohoto všetkého ? žiadny proste tu vidíš dva typy osobnosti jeden si povie a čo že bude pršať je mi to u prdele to sú tí muži čo majú sklony k mámpičizmu no a tí ostatní si vravia do piče veď zmoknem ach môj účes tzv buziboys a vezmi si pršiplášť dážnik a ešte si dá sáčok z tesca na hlavu (viem že tento text je odveci ale nedalo mi to...musel som to napísať)
tak keď je nejaký silný dážď, tak si dáždnik zoberiem, ale záleží aj od toho, ako sa zdržím na otvorenom priestranstve, niekedy to kapucňa istí, takže ja som hybrid
V zásade nenosím dáždniky. Mám rád dážď a preto nenosím dáždnik (ako by povedal Bob Marley). Výnimkou je len a iba ak idem v obleku, s drahou technikou alebo s priateľkou. A za posledné dva roky som držal nejaký dáždnik maximálne trikrát.
toto je top uvaha ja napriklad dazdnik nosim len ked mam vyzehlene vlasy alebo som moc zmalovana... inak ma bavi byt zmoknuta ale to si sa zrejme nepytala
Mne vždy foter nanútil dáždnik, asi aby som mala starosti navyše a aby som sa čítila ešte slabšie jak keby som bola z cukru. Žiadna radosť,žiadna spontaneita,iba zvazujuci predmet,čo ta má chrániť pred vodou,ale kto ta ochráni pred bitkou,nik...
@leftbehind
To skôr ako keby si rozprával o nejakom pohári otočenom hore dnom.
Si vôbec človek? Typujem mimozemšťan? Ako sa dá zistiť že máš takú vlastnosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ja nikdy nenosim dazdnik, ani kapucnu ani hidzab ani nic, mam pici, sak vyschnem
Vraj keď ťa oprší bude ťa svrbieť hlava neviem čo je na tom pravdy
Prečo??
Niekoho rodičia ťahajú za uši aby vyrástol a niekomu stačí na to dážď
inak mám ofinu ako pudel
a chcem si kúpiť aj pršiplášť. Aj gumáky. Je to super fancy.
Ako to?Ako sa to prejavuje
To skôr ako keby si rozprával o nejakom pohári otočenom hore dnom.
Si vôbec človek? Typujem mimozemšťan? Ako sa dá zistiť že máš takú vlastnosť?
Každý pohár musí mať dno no nie?To za tým pohárom nechápem.Vysvetli mi to .Dočasné ponorenie na ako dlho?
Ako dlho potrvá kým sa ten pohár naplní?Koľko musí pršať?Aké to je asi hlboké?
Čo sa ti stalo iba raz?A kto to má vedieť(k prečo)?
Ty si to už objavil?Akú hĺbku si myslíš ty?
A ktoré z toho mi nemôžeš prezradiť?
Od koho?Od teba?
To je super .Kde by sme si mohli písať?
Kedy bývaš online?