Takže potreboval by som si z histórie na ICQ skopírovať celý rozhovor. Lenže ten rozhovor je sakra dlhý a ako pozerám, tak pozerám, inak ako kopírovať to pekne po každej správe to nejde. A aby toho nebolo málo, častokrát sa mi to ani nedá označiť a tak mu
tentokrat neviem ti poradit, ale do buducna odporucam mirandu namiesto ICQ, mozes tam pohodlne historiu kopcit a mozes odosielat aj dlhe prispevky, cize neni problem nakopcit aj 30 sprav z historie, paste-nut ich a odoslat naraz a ide to..na icq ked som kopcil aj 3 spravy bol problem dakedy, hlavne na sestke
ICQ neviem, QIP je schopný celú históriu s jedným kontaktom ti uložiť do pekného textového súboru... ale minule som našla program ku QIPu ktorý dokázal natiahnuť aj históriu z icq (akurát neviem či tam bol aj najnovší qip... na starú 5-ku to fungovalo určite) a spojiť ti ju s históriou v QIPe - a tam už si si mohol uložiť ten pekný textový súbor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som tiez pouzivala QIP ale uz mi liezo na nervy, ficim na ICQ aj to mi lezie na nervy dneska sa 2x len tak vyplo, zaseklo...
ale pouzivam qip infium, kde to ide cez servery qipu, a historia sa mi v kompe neuklada...alebo ano? neviete nahodou, kde by som ju mohla najst?