nedostávam vreckové, privyrábam si a ak som tesne pred výplatou, tak si požičiam, je mi blbé brať od nich peniaze, pokiaľ nie som nútená. ale väčšie výdavky do školy mi financujú oni, na druhej strane.
dostavam plat. ale ako pozeram na to kolko dnesni mladi ludia dostavaju vreckove tak skusam si predstavit ako by som ja vyzila z takeho mini mnozstva, za predpokladu ze ubytko, strava a cestovne zabezpecene. vole, to sa aj da? decka v uk su rozmaznane. @idiotproof sme sa nejak velmo rozbehli, vidis to? skusime z prdele dat challenge? ze 10-20 libier na tyzden?
nedostavam vreckove a ani som takmer nikdy nedostaval (jedneho casu mi na par mesiacov mama davala 500 korun), co som chcel, na to som si nasiel sposob ako zarobit... dnes to uz pochopitelne neriesim, kedze zarabam...
ti co maju nad 20 a beru od rodicov vreckove vo vacsej sume ako 10e na tyzden by sa mali nad sebou podla mna v hodnej miere zamysliet a po vyske si trieskat hlavu o stenu ze nemaju robotu a zakladat tu o tom fora
Keďže len cestovné ma stojí okolo 50-60€ na mesiac,tak vreckové mi nedávajú. Keď na niečo potrebujem,tak si vypýtam a hotovo. Ale že by mi sami od seba mali dávať v pravidelných intervaloch nejakú stanovenú sumu,to nie...
nikdy som nedostávala, ale na druhej strane väčšinu veci, čo som potrebovala/chcela mi vždy kupili...a penniaze som mala vždy z brigád..aj teraz mám taku jednu priležitostnu mini, a to dostanem 6€ za tyzden, čo je za mesiac tak okolo 18€...
poslednú dobu mi manka posiela 200 € každý mesiac, takže teoreticky 50 na týždeň.. ale plus chodím do práce, takže tých 200 dám rovno na požičku ktorú splácam a nájom atď. si plaítm z toho čo zarobím.. akurát manka neviem o požičke, posiela mi to akože na nájom
@piter09 no, ono máš vlastne pravdu lebo to je kontokorent v banke, ktorý musí byť raz ročne vyplatený a možem ho čerpať zase.. takže akonáhle to o dva mesiace splatím, kupujem lístky
@nobile ono to je len kontokorent, brala som si to pred rokom keď mi preplo a chcela som byť aj napriek dosledne ponúkanej finančnej podpore rodičov samostatná, ale nemala som prácu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
koľko potrebujem....ale nie nikdy presnú sumu...
ale pracujem aj na dohodu takže sa snažím aj ja
Na autobus - na zušku.
Na moje cestovanie mám 7 eur na tyždeň.
+ ak niečo potrebujem,tak mi to zaplatia.
Je skvelé byť mnou
a od ocina dostanem priemerne raz za 2 mesiace 1-2€, že kúp si niečo, keď budeš potrebovať!
pocas letnych prazdnin zarabam sam + ked sa nieco najde a skusky s ucenim dovolia, aj pocas zimnych
A zajebte ma všetci vidlami, že som rozmaznaná a nevďačná ^^
peniaze mam z prospechoveho a ked dojdu tak to co potrebujem rodicia kupia ...
Keďže len cestovné ma stojí okolo 50-60€ na mesiac,tak vreckové mi nedávajú. Keď na niečo potrebujem,tak si vypýtam a hotovo. Ale že by mi sami od seba mali dávať v pravidelných intervaloch nejakú stanovenú sumu,to nie...
keď potrebujem peniaze, tak si vypýtam
Snad nie studentsku Tie maju vacsinou najhorsie podmienky
@nobile ono to je len kontokorent, brala som si to pred rokom keď mi preplo a chcela som byť aj napriek dosledne ponúkanej finančnej podpore rodičov samostatná, ale nemala som prácu
Ja sa poziciek bojim jak cert kriza, bankstri si zo mna nikdy otroka neurobia (dufam)
Radsej si daco odkladaj stranou ako brat pozicky
keĎ niečo chcem, musím si na to zrobiť... Aj to robím