Pochybujem že niekto bude niečo také mať asi tu nebudú samí Palffyovci a Andrássyovci. Najstaršia vec čo doma máme sú dedkové vojenské mini mapy z obdobia 1 svetovej alebo medzivojové tuším.
neviem o ničom. a aj tak si to neviem predstaviť, že kedy by k tomu zdedeniu došlo? to by musela byť minimálne každá druhá generácia alebo tak.
ale je možné že talent na niečo sa dedí u nás každú druhú generáciu, ale tak divne sa to rozdeľuje, že napr. pradedkovi išli aj básne aj hudba aj technické veci, a ja mám absolútny hudobný hluch, sestra je zase dysgrafička a nevie vymyslieť báseň do školy, ale hudba by jej išla ak by nebola lenivá, brat a bratranec sú strašne technické typy a také veci vedia v svojich 10-12 rokoch čo ja doteraz nechápem....a ja dúfam že mi začne ísť písanie, lebo ináč by mi z pradedkových daností ostal asi len alkoholizmus
peniaze pre mňa nehraju žiadnu rolu, kvôli ním som prišiel o 75% svojich kamošov. milovali moje euráče, ľudia su podlí, zneuživační, hraju dvoje husle, lenže pravda vždy vyšla na javo....
neľutujem, že zrno sa oddelilo od pliev.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale je možné že talent na niečo sa dedí u nás každú druhú generáciu, ale tak divne sa to rozdeľuje, že napr. pradedkovi išli aj básne aj hudba aj technické veci, a ja mám absolútny hudobný hluch, sestra je zase dysgrafička a nevie vymyslieť báseň do školy, ale hudba by jej išla ak by nebola lenivá, brat a bratranec sú strašne technické typy a také veci vedia v svojich 10-12 rokoch čo ja doteraz nechápem....a ja dúfam že mi začne ísť písanie, lebo ináč by mi z pradedkových daností ostal asi len alkoholizmus
a som mimo témy a viem to a je mi to jedno, díky.
a inak je to pár zväzkov starých kníh s podpismi autorov....
@normane
a zaviest by som zaviedla,ale nemalo by to z mojej strany ziadnu perspektivu,nakolko generacie nebudu...
zdedil som polovicu majetku a 750 tisíc €. pri dedičnom konaní v marci to bolo podľa znaleckého posudku spolu 1 063 000,-€.....
filip
rodinné šperky si ponechala matka.
@zajkousko nieje rozumné verejne písať / hovoriť kolko si zdedil
peniaze pre mňa nehraju žiadnu rolu, kvôli ním som prišiel o 75% svojich kamošov. milovali moje euráče, ľudia su podlí, zneuživační, hraju dvoje husle, lenže pravda vždy vyšla na javo....
neľutujem, že zrno sa oddelilo od pliev.........filip
mám tu kamošou, ale tí ma nezneužívaju ........filip