Dell XPS je dnes určite to najlepšie (ak nerátam Sony Vaio) čo si môžeš z notebookov vybrať...mal som Dell XPS, ale 5 rokov dozadu a bol som s ním nadmieru spokojný - funguje dodnes...v súčastnosti tiež uvažujem o tom že vymením súčasný Sony za Dell XPS...takže rozhodne ho ber...
@etelnair nie som odborník, som používateľ s extra vysokými nárokmi na kvalitu toho čo si kupujem a používam...vychádzam predovšetkým z vlastných bohatých skúseností, názor prezentujem bez zaujatosti a viem ho aj obhájiť ...nezastupujem a nerobím reklamu žiadnej značke, snažím sa len poradiť ľuďom ktorí o to stoja...
@sibell810 mrzí ma že po tom ako som sa ti tu snažil poradiť ma slovne napadli iní používatelia, ktorí sa k téme nevyjadrili, no zato sa to snažili dohnať útokom voči mne...žiaľ takých ľudí je tu na Birdzi veľa - je to vlastne hanba Birdzu...
ak by si sa chcela k téme ešte niečo opýtať, napíš mi TS-ku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@etelnair ak som napísal niečo smiešne som rád, že si sa pobavil...ale ak nie, prečo sa smeješ?
DAKUJEM za skvelu hadku, fakt som si o to prosila!
ak by si sa chcela k téme ešte niečo opýtať, napíš mi TS-ku...