Ahojte, mám takú menšiu dilemu, chodím na gympel, zatiaľ mám na vysvedčení jednotky, max dve dvojky, a bol som už rozhodnutý, že pôjdem študovať Geografiu a demografiu na Prif UK. Lenže neviem, či to "nebude škoda", momentálne rozmýšľam nad právom v Trnav
Ja by som išla na geografiu a demografiu, pretože právo je momentálne silno presýtený odbor.
Ale ak by si sa predsa rozhodol pre právo v Trnave, tak prijímačky sú dosť o šťastí ako ti sadnú otázky, ale zas z mojej skúsenosti viem, že ich robia najtransparentnejšie ako sa dá.
Každopádne, ak ťa niečo vyslovene baví, tak to študuj a vôbec sa neobzeraj po práve len preto, že má väčšiu hodnotu. Ver tomu, že ak ťa to štúdium baviť nebude, tak budeš mať na tej škole veľké problémy a zároveň dnes je právnikov tak veľa, že by som aj celkom polemizovala o tej vyššej hodnote.
Ak Ti mám napísať pravdu, tak ani jedno ani druhé! Silno pochybujem, že sa v SR s demografiou uplatníš, maximálne tak na akademickej pôde a PriF-ky ročne " vyprodukujú " dosť vysoké percento nezamestnaných, ale zase ani právo nie je ružové! Prijímačky sú dosť náročné a sú aj o šťastí. Štúdium sa zvládnuť dá, samozrejme pokiaľ sa učíš a uplatnenie záleží od fakulty, ktorú si vyštudoval a od šťastia. Lukratívne miesta berú väčšinou tí, ktorí majú niekoho v tejto oblasti. Trnavské právo je jedno z naj v SR, takže nie je to zlá voľba, ale ak chceš stihnúť prípravu na prijímačky je najvyšší čas!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale ak by si sa predsa rozhodol pre právo v Trnave, tak prijímačky sú dosť o šťastí ako ti sadnú otázky, ale zas z mojej skúsenosti viem, že ich robia najtransparentnejšie ako sa dá.
Každopádne, ak ťa niečo vyslovene baví, tak to študuj a vôbec sa neobzeraj po práve len preto, že má väčšiu hodnotu. Ver tomu, že ak ťa to štúdium baviť nebude, tak budeš mať na tej škole veľké problémy a zároveň dnes je právnikov tak veľa, že by som aj celkom polemizovala o tej vyššej hodnote.