ja som si ho nahraval na dvd recorder, neskor ked si ho napalim, mozem pozicat , proste kazdy ma na to iny nazor, mna sci-fi bavia preto sa mi velmi pacil, aj efekty boli super
Nooo prave teraz mi tu bezi...ako nic v zlom prvykrat a druhykrat som si to pozrela aj so zaujmom...ale ked to vidim asi uz po pedesiatykrat ako to opakuju v priebehu par rokov tak mam dost...uz to nie je zaujimave...
JE to proste americká rozpráka ako väčšina podobných filmov. Teraz už málokto vie oceniť dobrý film. Videl z vás už niekto nejaký Srbský, Rusý, Arabský film?? Urcite nie - ich filmy su trošku neobyčajné ale stále lepšie než tie americké blbôstky
praveze cim viac krat si to pozres tak to pochopis, niekdo kdo tomu nechape tak ho to nebavi, ale kazdy ma svoj nazor a ja mu to neberiem, a na tu otazku ti odpoviem jednoducho, je to sci-fi, mna take bavia a zaujimaju a preto ich pozeram aj ked neverim ze vo vesmire je este niekdo okrem nas, ale zaujimave to je
ja viem ocenit len dobry film a nezalezi na to ci je americky, ja napriklad usa neznasam, ale preco by som mal hovorit ze to nie je dobry film ked je, proste pawlovi sa nepacia americke, tak si pozrie radsej rusky alebo nejaky iny, ja si pozriem taky aky bavi mna
Keby som ho uz nepoznal na spamat tak by aj bol dobry... Ale inak to je taka oddychovka netreba moc rozmyslat nad dejom, proste treba rozkopat rit mimozemstanom
ano, ale vidis ze tam museli premyslat ako to spravit, len jedno sa mi na tom nepacilo a to je to, ze zasa prisli na to len ludia z usa ako ich porazit, proste vzdycky v takychto filmoch usa zachrani svet, tak isto to bolo ak pri filme armageddon, ktory bol tiez super
nie, v tomto ti nedam za pravdu, mi sme sa v roku 2002 zviditelnili vdaka MS ked sme boli majstrami a kazdy hjladal na mape ze kde a kdo to vyhral, ale uz sme zasa zabudnuty a pozri sa na zapad, usa kedysi pomohlo zapadnej europe a teraz tahaju za jeden koniec, takze sa navzajom potrebuju, je jasne ze ostatny ich nezaujimaju, ale sak aj na nich dojde, proste uz teraz je globalne oteplovanie zeme, hladina mora sa zvysuje a new york je pomaly zarovno s hladinou oceanu!!
urcite by som sa neviazal iba na producenta filmu ale tiez osobne mam radsej tie ruske filmy maju taky ten svoj vlastny styl co sa mi paci a neni v nich tolko skrytej propagandy ako v tych americkych kde USA je naj.
aaach typicky film, kde amici zase raz zachranuju svet co by sme si bez nich pocali ja som to inak videla raz a pacilo sa mi to, ale znovu by som to uz urcite nepozerala.
Azizi - čo by sme si bez nich počali?? No predsa by sme neexistovali - ved samy ufóni, transformey, Obri, Roboti, Mutanti, Zmutované pavúky, Anakody - - a pred nimi nas zachranili
ok, napiste mi nejaky dobry rusky film co ste videli, ja nemozem za to ze vzdycky v tych filmoch amerika zachrani svet, proste ked to nataco amik tak tam neda ze svet zachrani slovak, ved aj xXx sa natacal v prahe ale svet zachranil vin diesel ktory je american, inak trasformers by som si aj pozrel ale s titulkami ma to nebavi, ja robot bol tiez dobry film, aj pavuci teror sa da pozerat, ale nepaci sa mi ze vzdycky ty mudry su amici, co uz, ale kebyze to natocia rusi tak by svet zachranili rusi, kazdy si tam da tych svojich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov