Neviem, či to bol Deň Zeme, ale v takýto nejaký trápny deň sa môj tatko každoročne rozhodne uctiť si našu matičku Zem a vypne internet, televízor a všetky ostatné elektrospotrebiče..
Ja osobne v tom nevidím žiadny zmysel a nenávidím to, každopádne keď sa tu zajtra neukážem sa nečudujte (keď to teda prežijem...
@pokerovana No ja chodím pešo skoro vždy. Či už som v BA v škole tam je najlepšia MHD a zase ak idem do práce tak tiež idem väčšinou pešo, alebo ma vozia autom, ale zajtra teda pôjdem pešo. Dík za pripomenutie.
Mimochodom ja si pamätám ešte na časy zo ZŠ, keď sme na deň zeme chodili zbierať odpadky do lesa a tak. Čiže asi to by bol môj nápad na Deň zeme, aby si ľudia vážili našu prírodu a nerobili čierne skládky a bordel kadiaľ prejdú. Je to potom hanba a vizitka našej spoločnosti.
podľa mňa by to malo byť ako s tým priblblým sviatokom "Valentínom". Obdarovať najbližších nielen v ten deň, ale po celý rok ... Mali by sme si Zem vážiť každý deň a nielen cez tento "sviatok" nemyslíte??
no ja som aj keď neplánovane na to, že je deň Zeme zbierala odpadky vonku..(nie sama a nie vo frekventovanej oblasti) dve tašky toho bolo /ano mnohi si pomyslite či som normalna, ale mne to robilo radosť keď som videla vysledok že tam neboli v tráve pohodené plechovky atd/ tak som na seba hrdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja osobne v tom nevidím žiadny zmysel a nenávidím to, každopádne keď sa tu zajtra neukážem sa nečudujte (keď to teda prežijem...
Mimochodom ja si pamätám ešte na časy zo ZŠ, keď sme na deň zeme chodili zbierať odpadky do lesa a tak. Čiže asi to by bol môj nápad na Deň zeme, aby si ľudia vážili našu prírodu a nerobili čierne skládky a bordel kadiaľ prejdú. Je to potom hanba a vizitka našej spoločnosti.