Napadlo vám že by ste niekedy svôj denník vydali ako knihu? napríklad geniálna kniha pre mňa kniha kníh úprimná spoved Adriana Mola je písaná práve takýmto štýlom i ked sa to nikdy nestalo....aký máte vzťah k takýmto knihám?
Adrian Mole bol super, citala som myslim vsetky diely aj tie dospele. tiez bridget jones, princeznu, a mam rada tento zaner.
uz ma aj napadlo, vydat svoj dennik, ale musela by som to asi trochu upravit, aby to nebola nuda. vacsina veci by sa dala pouzit, dramaticke situacie tiez nechybaju, ale chcelo by to nejaku hlavnu koncovu zapletku.
Možno keby som našiel nejaký denník po mojej zosnulej prababičke a boli by v nej naozaj zaujímavé historky z obdobia druhej svetovej vojny - ako nás napadli Rusi, ako ich väznili a podobne... tak by som určite neváhal - aj keď neviem či by to bol dobrý nápad zverejňovať také strašné veci
No jedine ak by som písal denník z pocitom že ho neskôr zverejním takže by som tam nepísal nejaké veľké citové pochody :p Inak človek píše denník pre seba a zdôveruje sa mu. A bojí sa čo i len pomyslieť na to že by ho niekto objavil nie to ešte zverejňovať. Alebo ho pridať k závetu
ja som si pisala dennik od decka krpateho, strasna haluz, ked si to teraz citam, keby som to ale vydala ako knihu, moc velky trhak by to asi nebol, heh
Ja by som svoj denník nedokázala zverejniť... sú to bud strašné žvásty, ktoré by asi nikoho nezaujímali, alebo priveľké psycho, alebo tak staršne osobné, že by som to nedokázala...
A k takým knihám nemám veľmi vzťah. Mala som, ked som bola mladšia... denník princeznej, Adrian Mole, Angus... Teraz mi to prijde ako puberťácke kecy, hoci moje denníky nie sú úprimne o nič lepšie . A práve preto by som ich nedokázala zverejniť, hanbila by som sa
Momentálne čítam Denník Anny Frankovej a to už je iné sústo... tragické, smutné, skutočné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mne sa páči tá kniha som ok,nemám bikiny
takým štýlom je to písané sa mi to ráta
uz ma aj napadlo, vydat svoj dennik, ale musela by som to asi trochu upravit, aby to nebola nuda. vacsina veci by sa dala pouzit, dramaticke situacie tiez nechybaju, ale chcelo by to nejaku hlavnu koncovu zapletku.
Ja by som svoj denník nedokázala zverejniť... sú to bud strašné žvásty, ktoré by asi nikoho nezaujímali, alebo priveľké psycho, alebo tak staršne osobné, že by som to nedokázala...
A k takým knihám nemám veľmi vzťah. Mala som, ked som bola mladšia... denník princeznej, Adrian Mole, Angus... Teraz mi to prijde ako puberťácke kecy, hoci moje denníky nie sú úprimne o nič lepšie . A práve preto by som ich nedokázala zverejniť, hanbila by som sa
Momentálne čítam Denník Anny Frankovej a to už je iné sústo... tragické, smutné, skutočné...