Cítate DENNIKY slovenske alebo aj zahraničné ? Aké pozmáte slovenské alebo európske denníky ? ja osobne si velmi rad prečitam slovenský Nový Cas alebo madarsky BLIKK mam 14 ... proste chcem byt informovaný ... mám aj haldy zahraničných.. BILD,USA Today,KU
Nový Čas je hamba Slovenskej Republiky...Nepamatám si že by tam bolo niečo pravdivé a nevymyslené...Skúš čítať SME,to su podla mňa noviny s velkým N a nie tie bulvárne sračky typu Nový Čas a Plus1 Deň či čo to je.
Ja citam akurat tak Fifíka ten mi da este aj vystrihovacku alebo dobrý je aj kacer donald ktory kedysi staval 28SK a teraz 85Sk alebo tak nejak uz si ho nekupujem... ale aj tak najlepsie su reginalne noviny tei icko a sko
Ja citam vylucne SME, pripadne Hospodarske Noviny. Bulvar ma nezaujima, ekonomika je zaujimavejsia preto citam aj Trend a Profit Btw ked tak citas jakto ze si napisal denníkI tupec?
fúúúúj Nový čas bol kedysi v pohode ale dnes je to až nechutné čítať ,už rok nič iné len bouček, novotný a tá piča ,ked sú vyvolený tak zas len vyvolený ,ked superstar tak zas to ,je to bulvarný SHIT ktorý ojebáva ľudí a pritom dávajú peniaze za klamstvá
"chcem byt informovany a citam novy cas" tak to si dobre zadrel, skus si precitat fakt napr. to SME, to su v pohode noviny bez zbytocneho bulvaru. A uprimne ti zavidim ze citas noviny v cudzich jazykoch, ja na to nemam nejak nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Heh zaujímavá diskusia Ja si rád prečítam aj ten zasraný Nový Čas, síce viem že tam je polovica pi.ovín tak ale treba byť v obraze