Mne osobne nikdy nepodrazdilo, ale viem o citlivejsich kamoskach, ktorym ano. Vyskusaj si to na malom kusku koze radsej, a potom sa zbytocne nekremuj, alebo si na to nedavaj dezodorant...
A inak, zalezi aj od casti tela, ktoru chces depilovat. Na take podpazusie ti je to nanic.
raz som skusala, efekt bol rovnaky ako po ziletke tak si to radsej oholim so ziletkou akoby som mala 10 minut cakat nez mi nejaky krem zacne posobit, po 1-2 dnoch uz chlpky rastli cize je to nanic..
ono to je na hrube chlpy uplne narit, nepouzitelne. vyzera to zle, zle zle a dokopy to nema ziadny efekt muzske nohy tym odepilovat, to si ani neviem predstavit
ja pouzivam veet na hornu peru..a je to uplne super..pretoze dlho mam stym pokoj.. skusala som voskove pasiky a to ked so si strhla mala som tam to co predtim takze...krem u mna urcite lepsi..ale to zalezi od teba kazdemu pasuje nieco ine...a pokial mas toho moc tak doporucujem urcite kozmeticku aspon par mesiacov chodit a budes tam mat tych chlpkov menej a urcite ti to pojde aj s veetom lepsie dole nakolko budu tie chlpky jemnejsie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nie, skúsenosti nemám.
A inak, zalezi aj od casti tela, ktoru chces depilovat. Na take podpazusie ti je to nanic.
ono to je na hrube chlpy uplne narit, nepouzitelne. vyzera to zle, zle zle a dokopy to nema ziadny efekt muzske nohy tym odepilovat, to si ani neviem predstavit
ale tak na tvár skôr pinzeta alebo vosk, pokiaľ ide o obočie.
No neviem, ja chemii neverim.
dopadne to všeliako
ale to je hlavne pre ženy, ja neviem či bol veet testovaný na mužoch