Prečo vždy poobede ma chytí taká depka že by som najradšej všetko rozmlátila a vykričala na plné hrdlo ,,dajte mi šetci pokoj já nechcem nikoho poznať,já chcem byť sama??" je to preto že som už dlho sama a keď začnem niekoho mať rada tak sa bojím že to za
ja mam tiež podobny problem, rozdiel je v tom že ja som zdeptany 24 hodin denne no z najhgorsieho som sa uz snad dostal no ono sa to vrááti . Pomoc ti neviem.
Darmo bude niekto hovorit ze v 15tich mas na vztahy casu dost a bla bla bla ked tie pocity a potreby proste idu same ze ? ale skus si najst niaku cinnost ktora ta bude naplnat a prestanes na take veci mysliet a casom sa urcite niekto najde nezabudaj tiez ze v tvojom veku sa len 1 vztah s 20tich nekonci placom a preto to musis brat trocha sportovo
Ak sa ti to už viackrát stalo, tak by si sa z toho mala poučiť a nabudúce byť opatrná, ale nie báť sa. Bojíš sa sklamania alebo zrady? Chápem to, podobné sa mi stalo, lenže stretla som niekoho, kto ma presvedčil, že láska naozaj existuje a miluje ma tak, ako snáď nikto na svete...Verím, že aj ty niekoho takého nájdeš a nie len ty...Každý..raz. Áno ja viem, znie to naivne ale teraz sa to povedať nebojím. stuck_out_tongue:ríde to...vtedy keď to budeš najmenej čakať. Takže dievča hlavu hore a žiadny strach. Nesmieš sa toho báť!
a za druhé človek s depkou by isto nevytvoril na fore diskusiu o svojom stave a nežiada o pomoc...máš proste zlu naladu,daj si čokoladu alebo kakawko a to prejde...
depresia je diagnóza a nie to, že niekto vstane ráno hore zadkom a nemá na nič náladu. pokiaľ to nemáš diagnostikované psychológom, zakladaj skôr ankety s nadpismi: "zlá nálada", prípadne: "bezradnosť"...
neboj, dievča hlavu hore! ja som mávala tiež dlho takéto stavy, no jedného dňa sa prebudíš a povieš si, že život je sviňa, ale ak si z neho vezmeš to sakra najlepšie, tak sa ti bude žiť ľahšie a teraz sa ti to možno nezdá, ale raz to príde
@26 Hm, práve v takom veku si človek začne uvedomovať veci, ktoré dovtedy ignoroval .. podľa mna je to úplne prirodzené a nenazávala by som to kravinou.
A k autorke, neviem, ako ti môžem pomôcť to pochopiť. to musíš pochopiť sama, sama musíš nájsť v sebe vysvetlenie a ako to zmeniť. Ja to ale veľmi dobre poznám, u mna to doteraz neprešlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@wow_arwen já neviem či sa bojím sklamania alebo zrady proste niečoho ale neviem čoho
@fxx a ako sa to volá??
depresie neznamená obyčajnú zlú náladu.
a odpoved na otazku...to su len hormony..to casom prejde
A k autorke, neviem, ako ti môžem pomôcť to pochopiť. to musíš pochopiť sama, sama musíš nájsť v sebe vysvetlenie a ako to zmeniť. Ja to ale veľmi dobre poznám, u mna to doteraz neprešlo.
Nie je to jednoduché, ale ide to