ahojte! Toto je dost sukromne no ale chcela som sa o tom vyjadrit. Uz dlhsiu dobu mavám take stale stavy ako ze nemam radost zo zivota, mam depresie, nic ma nevie nadchnut ani potesit. Je to taka apatia k zivotu. Uz ma moc nebavi zit a rano sa mi nechce v
asi každý si prešiel týmto obdobím.. ono to časom prejde.. hlavne si nájdi niečo čo ťa bude naplnať a čo ti bude vyplňat volný čas.. lebo neni nič horšie ako mať depku a nič nerobiť len nad tým rozmýšlať..
opis mojich poslednych cca 6 rokov :/
jedine co poradit najst si nieco co ta potesi, alebo aspon ciel ktory by si chcela dosiahnut
mojim cielom je najst si niekoho skym mozem stravit cas a bude chapat moje zaujmi napriklad, moj najvacsi nepriatel je sebavedomie
@zeneva77 presne tak, skús si nájsť nejakú aktivitu inak sa z toho zblázniš... musíš sa naplno niekde realizovať tak, že nebudeš mať čas na nič myslieť
vytiahlo ma z toho to, ze som si kupila auto a bola som kus slobodnejsia a kus mi zjedndusilo zivot.. mohla som utiect prec hocikam a hocikedy.. a nemusela som denne zabit 3 hodiny dochadzanim d skoly.. a potom som si nasla frajka (resp on i nasiel mna) a ten ma z toho tahal tiez
aj ked je tazke si v takom stave daco zarabat, napr na to auto.. tie lieky mi k tomu pomohli
Ja mám stále pocit sebaľútosti a frustrácie, no najlepšie asi bude, že začneš robiť niečo, čo ťa bude strašne baviť. Každý špás dačo stojí, tak možno bude treba aj veľa na sebe pracovať než docieliš to, čo chceš. Sú aj ďalší ľudia, čo sa drú životom, aby po 10 rokoch trápenia mohli konečne robiť to, čo vždy chceli. Zabudni na svoje útrapy a ži s nadhľadom, pokús sa zbaviť citov a hoci nemáš toľko priateľov, vždy môžeš získať nových. A pokiaľ nemajú o teba kamaráti záujem, tak to neboli kamaráti, lebo tí s tebou ostanú aj v zlom.
ahoj, uprimnu sustrasť prechádzam si veľmi podobným obdobím, mam tak vyjebané v bedni že proste čo?!! nemam nič,nikoho, ale pritom mam všetko ,,,nerozumiem tomu prečo človek takto existujeME,,presne ako piše hore týpek stále to prichádza a odchádza,návaly ....niekde som čítal že život je balans a keď už toto vieš tak sa maš s tým zrovnať a vychutnať si jeho krásy vo všetkých smeroch, len ja mam pocit že každý raz to ide hlbišie ale pritom je to stalé rovnake, ,,jednoducho sme emocionalne piči ale "problém" je v tom že nie sme sami, no len máloktorý sú naozaj uprímny k sebe samému, každý si tým prechádza len v dnešnej krasne nafuknutej egoistickej spoločnosti pravdu nemáme radi, takže buď sa pridáš k tým mŕtvolám a budeš predstierať že je všetko okey a nejako prežiješ alebo sa budeš naozaj snažiť aby si bola okey a budeš žiť, medituj,skáč,tancuj rob hocičo z čoho máš úsmev na tvári, drž sa a hlavne nezabudni skákať
Hej no poznam to. Furt si vravím že sa to zlepší že neni možne aby som cely život bol sám bez priateľov a tak ale nič sa nemení.... a hej viem že "to musíš zmeniť sám.. samo sa nič nestane" ale to sa ľahko kecá ľuďom čo majú aspoň nejakých priateľov...
Nic ta nevie nadchnut, potesit, atd, pretoze podvedome vies, ze to je aj tak len docasna zalezitost..
Vsetko co sa deje, sa deje z nejakeho dôvodu...
napr., niekto moze spolocnost nenavidiet a bude mat kopec ludi okolo seba a niekto to zas moze chciet, ale nebude to mat...
Mam pre teba radu. Zrejme si inteligentna osoba, kedze citis apatiu k tomu co nam dnesny svet ponuka, to je super. Pretoze vies, ze je tu ovela viac ako to a mas pravdu.
život o samote je už taký ... depresívny ... to je zdroj tvojho problému
rieši sa práve vzťahmi (nie nutne partnerskými)
niektorí ľudia potom riešia tieto depresie aj materiálne, buď sa prejedajú alebo miňaju peniaze na veci ktoré im krátkodobo dodaju pocit spokojnosti ... ale to nie je riešienie
treba sa zamerať na zdroj problemu (zisti čo PRESNE ti chýba k tomu aby depresia zmizla...následne si vypracuj plán ako sa dá k tomu dostať ... a potom sa k tomu posúvaj až pokial to nedosiahneš)
Ja zazivam to iste ako ty. Ani neviem preco sa to deje ale deje sa to aj ked velmi nechcem. Kazdy den sa snazim presviedcat samu seba ze to bude lepsie ale nikdy sa mi to nepodari ked som na vsetko sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
jedine co poradit najst si nieco co ta potesi, alebo aspon ciel ktory by si chcela dosiahnut
mojim cielom je najst si niekoho skym mozem stravit cas a bude chapat moje zaujmi napriklad, moj najvacsi nepriatel je sebavedomie
vytiahlo ma z toho to, ze som si kupila auto a bola som kus slobodnejsia a kus mi zjedndusilo zivot.. mohla som utiect prec hocikam a hocikedy.. a nemusela som denne zabit 3 hodiny dochadzanim d skoly.. a potom som si nasla frajka (resp on i nasiel mna) a ten ma z toho tahal tiez
aj ked je tazke si v takom stave daco zarabat, napr na to auto.. tie lieky mi k tomu pomohli
Vsetko co sa deje, sa deje z nejakeho dôvodu...
napr., niekto moze spolocnost nenavidiet a bude mat kopec ludi okolo seba a niekto to zas moze chciet, ale nebude to mat...
Mam pre teba radu. Zrejme si inteligentna osoba, kedze citis apatiu k tomu co nam dnesny svet ponuka, to je super. Pretoze vies, ze je tu ovela viac ako to a mas pravdu.
Na zaciatok ti odporucam precitat Bhagavad Gitu na tejto stranke » www.vedabase.com/cs/bg... a ak niecomu nerozumies, napis mi, alebo este lepsie, opytaj sa (cokolvek) tu: » ask.fm/reinkarnacia....
Vela stastia
rieši sa práve vzťahmi (nie nutne partnerskými)
niektorí ľudia potom riešia tieto depresie aj materiálne, buď sa prejedajú alebo miňaju peniaze na veci ktoré im krátkodobo dodaju pocit spokojnosti ... ale to nie je riešienie
treba sa zamerať na zdroj problemu (zisti čo PRESNE ti chýba k tomu aby depresia zmizla...následne si vypracuj plán ako sa dá k tomu dostať ... a potom sa k tomu posúvaj až pokial to nedosiahneš)