cooo? ja sa tesim do skoly jeeeej ja mam rada skolu normalne nemozem...teda to len dneska lebo mam dobru naladu ale inak mate pravdu ...ale ja nemam rada ani sobotu potom, lebo ked si predstavim ze na dalsi den je ta hnusna nedela.. :/
nenávidím pondelky a to aj keď mám voľné, človek normálne cíti ako aj cez zatvorené okná preniká dnu ťažoba mesta, stres, nervozita, smog, špina, humus!
tikalalok, nemyslíš vážne, dávaj pozor, bo dostaneš Syndróm modernej depresie...
pondelok mam rada lebo mam este na tus kolu trochu energie ked som si cez vikend oddychla, neznasam utorky a stvrtky utorky lebo uz nemam energiu a este ma caka dlhy tyzden a stvrtok preto ze mam v skole dlhy den a preto ze osm strasne vycerpana uz a to este ani piatok neni
@8 počkaj, teraz nechápem, je niečo zlé na tom, že mám 4 dni do týždňa po 20 minút depresívnu časť dňa? a to dokonca nie vždy trvá až do 6:15, niekedy len do 5:59
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Teda ešte aj v piatok večer, to je ocino po týždňovke a už dlho si nezakričal a nezafrflal
nedele milujem
nenávidím pondelky a to aj keď mám voľné, človek normálne cíti ako aj cez zatvorené okná preniká dnu ťažoba mesta, stres, nervozita, smog, špina, humus!
tikalalok, nemyslíš vážne, dávaj pozor, bo dostaneš Syndróm modernej depresie...
No občas podobne, celý deň unavený, večer sa preberiem, nechce sa mi spať, idem teda spať neskoro, zasa skoro vstávam, celý deň unavený ...