no nedesi ma to ze starnem , pretoze som stale este mlady ale vadi mi to ze za tie roky som neprezil skoro nic co by ma nejak uspokojilo alebo potesilo
prestala som sláviť narodeniny, takže mi to je jedno.
aj tak sa ma doživotne budú všade pýtať na občianku, takže to je jedno. ("a divíš sa, že si pýtali občianku? ja by som ti tipol 14, keby som ťa nepoznal.")
ako mi raz bracho povedal.. na kazdom veku je nieco pekne a zaujimave.. tak to aj beriem..ale ked mi zacne tahat na 50, tak sa asi zastrelim.. dobrovolne
@johnysheek vraj úvodzovky sú už opravené, len sa to ešte musí nainštalovať ... minule tu mal tomáš taký status, kde písal že budú opravené chyby na birdzi, tak som sa ho na toto pýtal... akurát že ešte nevedel kedy presne to bude bo tam boli dajaké problémy... ale tak ja tipujem koncom mesiaca alebo skôr budúci
huh to čo je? to predtym som nenapisala. Narodky nejako neriešim ale obávam sa straty teenagerstva takze si planujem prepichnut uši a zafarbiť vlasy na modro.
nejako si to neuvedomujem, skôr ma desí to,že už aj ja hovorím tú vetu, že: jéééééj, to si ty? šak keď som ťa naposledy videla, takáto malinká si bola!" to je senilita!
Nie, som rada ze budem starsia nechcem byt uz male decko, chcem mat deti rodinu lasku...jednoducho to co teraz mat nemozem.. a hlavne nebyvat u rodicov...
myslim ze este nemam tolko rokov, aby som sa desila, ze som nejak hrozne stara... ale kazdorocne pri kohokolvek narodeninach si z dotycneho robime srandu, ze uz starne..
takže, neznášam tieto moje sviatky. a ked mi už príde niekto gratulovať vrele ho privítam z krikom, a to doslova, ešte ho aj za to zjazdím že načo tu prišiel !! Neznášam TO !
Ja kukam preco nemozem hlasovat a mne to z nepochopitelneho dvovodu prepisalo do komentu to zaco som zahlasoval.....
ja sa tesim z narodenin ved aspon mam dvovod na oslavu...
@grietusha no keby som ja kukol na tvoj obciansky tak sa zahladim a skonstatujem:to ako si dokazala napisane mas 21 a realne si tak mlada ako aj atraktivna to nieje možne alebo ano?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
Ale skôr sa tak zamyslím a mám nostalgický deň
aj tak sa ma doživotne budú všade pýtať na občianku, takže to je jedno. ("a divíš sa, že si pýtali občianku? ja by som ti tipol 14, keby som ťa nepoznal.")
a vek je len číslo, serte na to
Ešte aj tie kalendáre, ktorými sa každý deň desím, o koľko som to zasa zostarol!
No dobre, dosť frflania, mal by som sa s vami radšej podeliť o moje bohaté životné skúsenosti
teraz si to stastie mala ty tak sa tes..
inak @tomas o tom myslim vie .. a bejvavalo to castejsie.. teraz uz len obcas..
co sa veku tyka tak narodky si nejak moc neuvedomujem.. takze tak..
Nebývalo to častejšie preto, lebo si predtým ľudia neuvedomovali, že nemajú do odpovedí v anketách dávať úvozovky?
a hej malo by to byt asap..
takže, neznášam tieto moje sviatky. a ked mi už príde niekto gratulovať vrele ho privítam z krikom, a to doslova, ešte ho aj za to zjazdím že načo tu prišiel !! Neznášam TO !
ja sa tesim z narodenin ved aspon mam dvovod na oslavu...
@grietusha no keby som ja kukol na tvoj obciansky tak sa zahladim a skonstatujem:to ako si dokazala napisane mas 21 a realne si tak mlada ako aj atraktivna to nieje možne alebo ano?