Akú vec ste naposledy našli niekde v obchode, alebo videli, čokolvek čo ste si povedali ahaa..toto som papala keď som bol/a malá, alebo toto som nosil/a, nejaká obľúbená vec ktorú ste mali zaužívanú doma a pominulo od toho a teraz ste sa k tomu vrátili al
V hračkárstve sa často stane, že nájdem niečo velmi podobné tomu, s čím som sa hrávala ja..často sú to plyšáci
A detstvo mi vždy pripomenie to lízatko s cukrom v sáčku čo praská alebo pikao ....a dlho som nevidela a teda neviem či sa predávajú také tie gumené cigarety (žuvačky) ale to si pamätám že som mávala často
Včera som si zaspomínala na takú sadu asi 200 dominových kociek, ktoré som nikdy nemala ale vždy po nich túžila. Teraz si ich idem zohnať na projekt do školy a spraviť jedno obrovské umelecké domino performance - teda, také sú očakávania .
Keď som mala bicykel, tak mi mum dala do vnútra kolies na tie kovové časti (špic/špice?) také plastové koráliky rôznych farieb. Ako sa kolesá točili, tak sa posúvali z jedného konca špicu na druhý a vydávali taký skvelý zvuk. Dnes som to po desiatich rokoch videla opäť, na bicykli jedného malého dievčaťa, tak som si na to spomenula.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo tie také lízatkové nohy s praskacím práškom..
A detstvo mi vždy pripomenie to lízatko s cukrom v sáčku čo praská alebo pikao ....a dlho som nevidela a teda neviem či sa predávajú také tie gumené cigarety (žuvačky) ale to si pamätám že som mávala často
a inak vždy aj @3 tie lízatká si kupujem dodnes