Mal/a si nejaky svoj velky detsky sen? Cim chces byt, ked vyrasties, alebo ake auto si kupis ked budes velky/a? Stale ta to drzi, alebo uz sa ti to aj splnilo?
V detstve sa moje sny pravidelne menili,hlavne o tom čo by som chcela byť. Dlho,dlho,dlho som chcela byť učiteľkou alebo spisovateľkou(zverolekárky som sa vzdala hneď,ako som bola prvýkrát na vyšetrení s mojim psom
Možno jeden z takých maličkých bolo mať dlhé vlasy,pretože rodičia ma vždy ako dieťa strihali na hríbik,čo sa mi aj splnilo.
a vždy som chcela mať Lamborghini Diablo,možno sa mi tento sen raz splní
@ladypetushqa a @burble myslim ze fazou "hribik" sme si presli vsetci a nikto s tym nebol spokojny ja som dlho chcela byt komentatorka hokeja, alebo mat maly obchodik a predavat sypane caje..
@tincula ja som si pozerala fotky zo škôlky, všetky dievčatá dlhé vlásky, copíky, gumičky, sponky.... ja hríb. no čo, asi to aspoň netrebalo zložito česať.
Chcela som byť doktorkou, potom keď som bola trošku staršia, tak som vedela, že to má byť psychológia... a po prvom pol roku na PASA a po psyche ma to prešlo a teraz už neviem čím chcem byť.. som veľká a blbá
nikdy som nemal túžbu po majetku, skôr som chcel niečo dokázať, niečo pre druhých urobiť, pretože majetok zomrie so mnou, ale meno - meno tu po mne môže ostať dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Možno jeden z takých maličkých bolo mať dlhé vlasy,pretože rodičia ma vždy ako dieťa strihali na hríbik,čo sa mi aj splnilo.
a vždy som chcela mať Lamborghini Diablo,možno sa mi tento sen raz splní
ja som proste len chcela už byť veľká. teraz som, a stále neviem, čo so sebou.
vymýšľala som si síce úžasné príbehy o budúcnosti, ale vedela som, že sa splniť nemôžu.
hej, a chcela som byť Xena. nevyšlo.
a takisto ako @ladypetushqa dlhé vlasy. ten hríbik bol hrozný.
stretnut sa s ufoncami (to sa mi z casti splnilo tu na birdzi
byt agentka FBI (moje policajne geny su dane kvoli dedovi Štebakovi nezapriem sa
a este som chcela byt vzdy princeznou (ale to je nesplnitelny sen :/
chcel som si kupit lietajuce auto ked vyrastiem a vzdy chcem
teraz je mojim momentalnym snom predávať v ORANGEi