Som deviatacka na "Športovej" ZŠ v Malackach a coskoro si budeme podavat prihlasky na stredne skoly. Ako stvrtacka som sa pokusala robit prijimacky na miestny statny gympel, ale skoncila som nejak druha pod ciarou - dost som vtedy na to kaslala, bola som
zamakaj, na gamču sa dostaneš ja som sa na gamču vyprdol a skončil som na sptške čo doteraz lutujem. gamča je super škola chodil tam bratránek a zopár známych, akurát do mat. triedy
ale jedna vec by ma štvala, gamča je presťahovaná dakam preč. tá stará budova sa bude rekonštruovať. Akurát ako poznám K0K0TA Ďurkovského tak to nakoniec dopadne všetko inak, zakotví tam dáka banka a bude tam prenádherné parkovisko...
Noo, takze dakujem za nazory ...Ja som sa obavala, ze ci to nebude prave SESTRINE rozhodnutie, aby som sla na Gamcu, a nie moje...Lebo by to asi malo byt MOJE rozhodnutie ...A vazne netusim kam inam ist, takze asi to bude aj moje...Noo a to stve aj mna, ze GaMcU rekonstruuju, lebo aj ja mam tusaka, ze ju neprestahuju nas5 na miesto...A teraz je na Racianskej - tusim je to v budove byvalej chemickej school-a ze nic moc...No nic, skusim spravit vsetko pre to, aby ma vzali, hadam si tam pridem na svoje, aj ked na matiku moc nie som ...A mimochodom, sonyasweet, poznam ta z videnia, chodis na Sturku?Ja som tam tiez chodila, ale este ked nebola postavena na JUHU...To uz som mala daleko od domu
Tak aj tebe drzim palce...No a nevyhoda gymplov je to, ze su velmi vseobecne a clovek potom "musi" ist este na vysoku, aby sa uplatnil...Ale ja s tym trosku ratam, ze sa to odo mna ocakava, mam sikovne starsie sestry, ktore maju vysoke uspesne za sebou...(Ta moja gamcacka segra dokonca 2vysoke plus doktorat ...sak kocka
Plus dalsia onaa co ma trapi...ze Gamci teraz nefunguje ich webova stranka a vlastne ani neviem ake su kriteria na prijatie dpc...Musim popytat seegry...Ale ani tu nemozem vecne otravovat, ona ma tiez plno starosti...Jajaj, snad sa to vyriesi dajako vsetko
odpurucam ti zacat sa poriadne ucit ak chces ist na gamcu,lebo sa na nu uz nerobia prijimacky a beru do vseobecnej triedy len 40 ziakov...tak vela zdaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale jedna vec by ma štvala, gamča je presťahovaná dakam preč. tá stará budova sa bude rekonštruovať. Akurát ako poznám K0K0TA Ďurkovského tak to nakoniec dopadne všetko inak, zakotví tam dáka banka a bude tam prenádherné parkovisko...
Tak aj tebe drzim palce...No a nevyhoda gymplov je to, ze su velmi vseobecne a clovek potom "musi" ist este na vysoku, aby sa uplatnil...Ale ja s tym trosku ratam, ze sa to odo mna ocakava, mam sikovne starsie sestry, ktore maju vysoke uspesne za sebou...(Ta moja gamcacka segra dokonca 2vysoke plus doktorat ...sak kocka
To bol stryko mojej mamyy D...Tento vikend co bude som chcela ist do LV na jarmok, mam tam babku totiz, alee nakoniec ideme do Tatier D