na monitor sa netreba ucit..jeejda je to lahkee nehoraazne ...len horsie je ked doskrkate spravnu odpoved...hlavne je aby ste nestresovali potom to ide lahko..a ked budete mat taku ucku co dovoli radit neni problem..my sme sice nemali..ale vedla trieda si radila cely monitor :p...
ach, keby som dopadla aspon ako na kompare (matika 83, slovina 70) ...to je take minimum co musim mat...ale tak asi sa nieco pozriem, aby to bolo co najlepsie
no ucim ucim heh...ale len trochu..vlastne tam sa neni ani tak moc co ucit,, skor si opakovat,, my piseme kazdy tyzden skusobny monitor.. uff tazky jak swina ..zatial sa mi dari napisat to nad 95% tak som celkom spokojna..no dufam ze aj ten naostro napisem dobre
Monitor je viacmenej stavaný na logiku, keď viete rozmýšľať a použijete trochu aj mozog, nie len nabiflené vzorce tak už máte tých 50 percent.
Viem, že nie každý bude mať svoj deň, ale ten kto to urobí pod 50 percent je podľa mňa fakt trochu čudný.
Nechápem tiež ako niekto môže mať na monitore napr. 1 dobre otázku z 30, to je podľa mňa ešte náročnejšie ako to napísať na 100 percent.
Niektoré úlohy sú tam naozaj banálne a zvládne ich každý, iné sú zas trochu horšie.
Fakt, monitor nieje nič hrozné, aj keď zo začiatku som mal aj ja trocha strach, potom to opadlo a bolo to v pohode, nebral som to nijak vážne.
noo v skole som chodila na take akoze doucovania ak sa to da nazvat pripravou ale inac moje priprava spociva v tom ze sa dobre vyspim a nestresujem......to istem som praktizovala aj pri kompare a dopadlo to fajne takze sa vlastne aj tesim bo nam odpadnu take blba hodiny
ja sa bojííímm ooo 10 dni monitorr ....niee tak komparo mi dopadlo hrozne ale teraz co si robim testy z minulych rokov tak som mala 83 % a 86% a tak okolo 80% no ale ja musim napisat najmenej na 75 obdve, aby ma prijali na HA prez prijmacook dufam, ze sa vydarii hmm bojiiiiiim saa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Matika 70 a slovina 75, nestažujem sa, pohoda. A to som mal na ZŠ trojky.
Na Gympel ma zobrali aj tak.
Aj tak sú tam take veci, kt v skole vobec nepreberame same chytáky a tak
Viem, že nie každý bude mať svoj deň, ale ten kto to urobí pod 50 percent je podľa mňa fakt trochu čudný.
Nechápem tiež ako niekto môže mať na monitore napr. 1 dobre otázku z 30, to je podľa mňa ešte náročnejšie ako to napísať na 100 percent.
Niektoré úlohy sú tam naozaj banálne a zvládne ich každý, iné sú zas trochu horšie.
Fakt, monitor nieje nič hrozné, aj keď zo začiatku som mal aj ja trocha strach, potom to opadlo a bolo to v pohode, nebral som to nijak vážne.
Horšie je to s prijímačkam, tam by som sa bál...