ja som si vybral gymko a som spokojný, totálne sa tam nič neučíme, (viem, že je to zlé, a dopaltíme na to) ale zatiaľ to nechcem riešiť aj ked viem, že na nás to príde s urokmi.. :/:/
no teraz si to uživame ... uvidime na maturitách alebo na prijimačkach na výšku :/
dobre si rozmyslite kam chcete ist....učte sa to čo vas bavi...ja som na gymku a keby že som ešte raz deviatak ta ani boha tam neidem.... toť moj subjektivny nazor
ja osm sla minuly rok na hotwlku a som nadmieru spokojna, kamosky co sli na gympel nadavaju...gympel je dost nudny, na gympli je kazdy druhy clovek, ve dz odbornej sa tiez da ist na vysku bez problemov, tak kde je problem
@8 najhorsia alebo najlepsia, to je zaujimavy vyber
@12 zdielam tvoj nazor, keby sa dalo vratit thaq uz by ma gymko ani nenapadlo
co sledujem thaq mnozstvo ludi co si niesu isty gymplom thaq nanho potom nadavaju.... a zase hotelovky sa chytaju, na tie som este nadavat nepocula....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no teraz si to uživame ... uvidime na maturitách alebo na prijimačkach na výšku :/
@12 zdielam tvoj nazor, keby sa dalo vratit thaq uz by ma gymko ani nenapadlo
co sledujem thaq mnozstvo ludi co si niesu isty gymplom thaq nanho potom nadavaju.... a zase hotelovky sa chytaju, na tie som este nadavat nepocula....
Akože ja si nezťažujem lebo aj ja som sa tam dostala a nepripadám si zvlášť nadaná...hádam to bude v poho