z roznych dovodov som posledny cca rok nenosila nausnice a akosi som zabudla, ze dierky v usiach mozu zarast a tak sa aj pomalicky stalo - uvedomila som si to v poslednej chvili a teraz uz do usi dam len tie najtensie nausnicky, ale aspon
aj mne sa to uz stalo. podla mna staci, ked sa parkrat premozes a vydrzis aspon pol dna s tymi tenkymi aj ked ti to bude nepohodlne. po tyzdni by sa to malo vratit do normalu.
ja nemam problem aj do 12mm dierky od tunelu napchat 14mm, myslim si ze nebude problem do tej dierky dat aj vacsiu nausnicu ak tam ide mensia, stali len trosku potlacit a vydrzat napriklad take rozdiely ako 0,2mm, to by malo ist v pohode.. kedze najtensie nausnice su 1mm predpokladam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Jemne si ich potahuj, krut nimi, ked ta to bude velmi boliet, tak na chvilu prestan a potom zasa. Ked ti bude ucho krvacat, tak si ho vydezinfikuj.
A po 2-3 dnoch si skus hrubsie nausnice a opakuj postup.
čiže si nechaj pár dní tú tenkú náušnicu a potom si daj hrubšiu, môžeš skúsiť aj s krémom keď ti to nepojde ľahko
@kto ha-ha-hi-hi