znasilnit vas moze aj vas frajer alebo blizky priatel, cize nie vzdy sa jedna o nejakeho nasilneho sfetovaneho psychopata. dost to zavisi aj od toho, ale ja by som si ho asi nenechala.
no tak toto mi nedochádza :o postihnuté by ste si nechali a po znásilnení nie? aký je v tom rozdiel? len preto že sa vám na to nechce spomínať by ste ho zabili? no krása...-.-" @1 jezus
Asi nie... Každý má mať právno na život. Možno je to sebecké, ale ja by som si neskazila môj už existujúci život, zatiaľ čo ono by prakticky ešte vôbec nežilo... Možno, že keby som bola v tej situácií, by som to brala trochu inak...
Neviem.... neviem odpovedat teraz nejako... toto je dobra otazka, nad tym som sa tiez uz zamyslala... jedna cas toho dietata by bola zo mna, ale ta druha? ... a potom vsetko to vysvetlovanie, ze koho to je a to pripominanie toho zazitku :/ no nikdy nehovor nikdy, mozno by som si ho nechala mozno nie, tazko sa hovori, ked som v tej situacii nebola a len si ju viem predstavit matne... ale asi skor by som sla na potrat
Podľa toho, kto by ma znásilnil Ak napríklad nejaký opitý kamarát dajme tomu, možno áno... ak nejaký psychopat niekde čo by si ma vtiahol do auta, jednak by mi policajti dali tabletku po, ak by som hu hneď udala, jednak by som to asi nedokázala s tým dieťaťom vydržať. Asi by som ho v tom prípade dala na adopciu a snažila by som sa naň zároveň "dohliadať"-pýtala by som sa naň, zisťovala si. Ale nestretávala by som sa s ním pre dobro oboch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
neviem .. stále by mi to tú udalost pripominalo ... je to hrozné ale asi skor nie :/
to žartuješ? alebo tam je irónia? sarkazmus? nechápem!
*face palm*
určite by som si ho nenechala.
1, keby ma znásilnili v takých šestnástich, tak určite nie... teda, asi nie
2, ale skôr by som ho dala na adopciu
neviem, lebo tým, že by som nemala dieťa, tak by som na to nezabudla