Inak tie klasické bez kostíc je dosť ťažké zohnať teda neviem...ja som zháňala naposledy ešte tak pred 5 rokmi a výber bol hrozný, všetko s kosticou :/
@mielikki Ja by som tiež najradšej len športové alebo niečo takéto, ale vieš ako boli tie fóra nedávno (ja sa hanbím to vyslovovať ), tak preto musím nosiť s tou penou, či čo to je...
@arywian Vau, ja neviem, ja som vždy bola dosť chudá, tak mne to asi hrozne tlačí na kosti, neviem... Nedokážem v tom vydržať ani minútu Veľmi ma to bolí :/
@mielikki Ja som celý život nosila tiež len také voľné tričká, ale posledné roky sa snažím už obliekať tak elegantne (tesné tričká, šaty)... A tam by to bez toho nešlo žiaľ.
Klasické s kosticami a bez vypchávok.. kupujem len take, kde sa dajú vypchávky buď vybrať alebo tam nie sú vôbec.. čo je dosť problém zohnať. Tie vypchávky nenavidim, úplne zbytočne mi uberajú miesto na prsia
Nemozem si dovolit chodit bez podprsenky kedze mam vacsie prsia.. Takze s kosticami, sirsie ramienka a co najpevnejsiu. So sportovymi mam zle skusenosti, to su max na doma, nic nedrzia :/ Doma ale som aj bez podprsenky, je to ovela pohodlnejsie.
Teraz viac asi s kosticami ale to len preto, že sa mi športové vyťahali a musím si kúpiť nové. Inak predtým som aj vkuse len športové nosila, super sa v tom cítim ale tiež musí mať aj dobrý strih, potom aj velmi pekne prsia vytvaruje.
Inak som jednu dobu nosila aj také ako na obrázku vyššie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...A určite ti odpíšem, myslím na t
Inak som jednu dobu nosila aj také ako na obrázku vyššie.