Ak so mnou naraba... Na niecom sa dohodneme a tesne predtym nez sa ide na udalost, zavola, ze jej place na chrbte kamaratka a tak to rusi a ked sa taketo veci opakuju...
Ked potrebuje ist na dizu, no "sama s kamaratkami" kazdu stredu i kazdy patek v tyzdni...
Inak mi je vsetko ostatne jedno
Jaj a este ked nema vkus a nedokaze sa obliect, no take daco vacsinou si do vstahu ani neberem, takze je to teda jedno
žiarlivosť, podvádzanie, citové vydieranie, manipulovanie, egoizmus, agresivita, majetníckosť, keby sa išiel hádať pre každú hlúposť, čiže aj výbušnosť, to nestrpím, neúprimnosť, úplná absencia empatie, nenávisť k ľuďom, arogancia, keby si ma nevážil...
neveru, nevychovanosť - nadávky za každým slovom, nerešpektovanie iných, klamanie, pyšnosť, arogancia, výbušnosť, neúprimnosť, bez zľutovania a pohŕdanie inými
@asceticjunkie urážam, ale nie na dlho, práve naopak. ani hnevať sa neviem dlho. a preto potom oceňujem na ľuďoch, keď si neberú hneď všetko príliš k srdcu a neotrčajú sa ako malé deti na mňa. a za hovadiny
@orfea2 to sa mi páči, že nie na dlho Ale stále sa urážaš . A na tú definíciu som sa ťa pýtal preto, lebo som včera rozmýšlal, že ja sa proste možno ani nikdy neurážam, ale znova - záleží na definicii urážania
Ja beriem urážanie ako prejav obmedzenosti človeka. Ten človek môže byť úplne inteligentný a úžasný, ale potom príde nejaká situácia, kedy si povie, že sa urazí a rozum ide bokom a nastupuje absolútna iracionalita.
@asceticjunkie hej, stále. som len človek a ženská ješitnosť nado mnou víťazí keď sa dá
je to obmedzené ale aj obmedzujúce. nad definíciou sa tu teraz zamýšľať nebudem, stačia mi žiarivé príklady z okolia. ale tie sa mi tiež nechcú rozoberať
tvrdé drogy a alkohol netolerujem, vadilo by mi keby sa predvádzal pred kamarátmi a na mňa sral, balil iné dievčatá (alebo chlapcov )... ale neverím, že by mohol niekto mať sprostejšie vlastnosti ako ja a keby aj hej, vedela by som sa s tým nejak vysporiadať (asi..) .. a keďže som zrejme povrchná tak by som nerozdýchala keby nosil ružové košele a iné teplé veci a keby si geloval vlasy, z toho mi je na grcanie
Asi kebyze mi nedava ziadny zivotny priestor,kontaktoval ma kazdy bozi den minimalne dva tri razy,clovek potrebuje niekedy svaty pokoj od kazdeho,byt trocha sam..
A asi mi vadilo aj ze sa o seba nestara vlastne v tom pripade by som snim ani nebola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
agresivita
až prílišná žiarlivosť a nedôvera
a nenapadne ma ďalej
keby chcel za mna rozhodovat/nepytal sa ma na nazor a proste spravil nieco
keby na mna hovoril ako na 4 rocne decko
etc
vztahy su o kompromisoch
Ak so mnou naraba... Na niecom sa dohodneme a tesne predtym nez sa ide na udalost, zavola, ze jej place na chrbte kamaratka a tak to rusi a ked sa taketo veci opakuju...
Ked potrebuje ist na dizu, no "sama s kamaratkami" kazdu stredu i kazdy patek v tyzdni...
Inak mi je vsetko ostatne jedno
Jaj a este ked nema vkus a nedokaze sa obliect, no take daco vacsinou si do vstahu ani neberem, takze je to teda jedno
nezvládanie omamných látok.
prílišné presviedčanie mňa na užívanie omamných látok.
prílišné tlačenie ma k rýchlému fyzickému zblíženiu sa.
agresivita, tvrdohlavosť, robenie z komára somára, urážlivosť.
namyslenosť
povrchnosť
nezáujem o moju dušu, ale iba o fyzické veci
ale nadradovanie sa, aroganciu a egoizmus uz viac tolerovat nebudem, stacilo mi.
"kebyže denne fetuje"
A keby fetuje každý druhý deň? Alebo napríklad len nedeľu a sviatky?
"maximálne ma vytáča nespoľahlivosť, urážlivosť a netolerancia"
a ty sa NIKDY neurážaš? A ako definuješ urazenie sa? Pýtam sa úplne vážne, neuraz sa prosím ťa
myslela som to tak, kebyže fetuje príliš často,, každý deň, každý druhý..
ale kebyže si dá raz za mesiac, raz za dva mesiace, tak to by som ešte prežila ... -.-
Ja beriem urážanie ako prejav obmedzenosti človeka. Ten človek môže byť úplne inteligentný a úžasný, ale potom príde nejaká situácia, kedy si povie, že sa urazí a rozum ide bokom a nastupuje absolútna iracionalita.
" pane a bože.. čo takto nebrať všetko až tak doslovne? .."
no veru, rada pre teba treba sa pozerať na to s nadhladom, len som si robil srandu
je to obmedzené ale aj obmedzujúce. nad definíciou sa tu teraz zamýšľať nebudem, stačia mi žiarivé príklady z okolia. ale tie sa mi tiež nechcú rozoberať
a ok teda, bez definície viem povedať len to, že ak sa niekedy urážam, tak len velmi málo a na velmi krátko
a dokonca aj @31 nie je odveci...
A asi mi vadilo aj ze sa o seba nestara vlastne v tom pripade by som snim ani nebola..