Čaute , Tak otázka znie : Maáte radi hladenie od partnera/partnerky? Viete také to keď ste spolu a iba tak sa hladíte, je vám to príjemné alebo to dlho nevydržíte ?
Ja viem , možno jednoznačná odpoveď na túto otázku ale veď prečo sa len tak nespítať
Ja nemam rada chlapov ktori ma nehladkaju mala som raz chlapca ktory ma v tomto strasne rozmaznal lebo ma hladkal/skrabkal vkuse ked sme spolu lezali a nejako som si na to zvykla a odvtedy nemam rada ked s niekym lezim pozeram film a on ma nehladka... alebo prestane po piatich minutach... ne. Prestat moze az ked zaspim
@hetfield tak ale bavime sa o ludoch nie o zvieratach ci? nielen pes ma to rad ale aj papagaj, morca atd, ale to by asi bola otazka ci maju vase zvierata radi hladkanie a skravkanie a tu sa bavime o ludoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja viem , možno jednoznačná odpoveď na túto otázku ale veď prečo sa len tak nespítať
A aj ked mi niekto píše po ruke - zimomriavky po celom tele
ale nebudem hlasovať lebo "aňo :3" je hnus.
Nevydržím to dlho
chýba mi to! :/ moc!
a hlavne keď mi škrabká chrbátik :3 :3 :3
Hladkať a škrabkať alebo len tak sa dotýkať