kebyze musim, tak just nemusim ... a neviem, ci ta moznost "takeho, co ma dlhsie vlasy ako ty" mala vyzniet v nejakom negativnom zmysle, pretoze vacsinou cumim len po takych.
ze brala by som s dlhymi vlasmi aj keby som nemusela... HA!... ja som mal dlhe vlasy a ani pes po mne nestekol, teraz mam... no... teraz uz mi pomaly dorastaju, no ani pes po mne nestekne aj tak!
tak aby ste vedeli: mám takého, čo si obhrýza nechty; je o dosť väčší ako ja, ale nie preto, že by sa prejedal, jednoducho má takú mohutnú postavu (nemyslím mohutnú z posilovne ale prirodzene); celý deň presedí pred počítačom, lebo ho to živí; a občas sa správa ako decko, ale je tak zlatý, že to sa jednoducho tiež za negatívum nedá pokladať... ale práve aj pre tieto veci ho milujem, a čo.... :p
tiež sa divím tej tretej možnosti drahému rastú vlasy rýchlejšie, čiže ich má dlhšie odkedy spolu chodíme, a odkedy som sa dala kus ostrihať, tak ich má ešte viac dlhšie.. a čo je to super
aj tak niektore veci nevypovedaju o psychike tazeeee hmmm...ale nechapem preco by bolo daco divne na dlhyc vlasoch.. aspon yb sme sa mohli navzajom cesat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
už mi lezú na nervy tieto veci....:d:d
ale sa mi páči, aké je to tam pekné že :takého
takého
takého
takého
a potom že: ked...
(pochybujem, že niekto pochopil, čo tým chcel básnik povedať
Tie nechty osm si nevšimla, to je nič, oproti tým vlasom či oholeným nohám..