Čím to je, že v poslednej dobe odvšadiaľ počuť od dievčat, že nechcú vzťah? Nemyslím tým 15tky ale normalne okolo 20 ročné a vzťah nechú. Pre tých ktorí radi kydajú - nejde o dievčatá, ktoré som oslovil ja, že by sa ma tým chceli zbaviť, ide aj o iné príp
ide o to ze uz aj mne aj kamaratom sa stalo ze sme mali priatelky a nechali nas koli tomu ze nechcu vztah, alebo sme mali kamaratky dobre ale vztah nechceli, nejde o dve baby, hovorim tu o poly 10tich
Buď na to nie je pripravená, potom ešte súhlasím s @11
Ale napríklad... Ja aj chcem vzťah.. Ale keď má k tomu dôjsť, buď sa zľaknem, alebo mi tá osoba začne skoro liezť na nervy, teda ovšem, ak sa ja nebuchnem ako prvá...
Nemyslím si, že by sme na chlapcov nemali čas, tiež si nemyslím, že by sme si chlapcom nemohli užiť života, ak si chce človek užívať určite sa to dá aj s partnerom.
Proste je to v nás. Nemáme chuť keď vidíme o čom sú tie dnešné vzťahy.
ok...co je pre vas baby NORMALNY chlap? lebo obcas mam pocit, ze ani vy neviete co chcete v skutocnosti ja si o sebe myslim ze som normalny... mam pracu, spravam sa zodpovedne a strelene zaroven, myslim ze je so mnou celkom zabava, dokazem vypocut aj poradit... nevera je vec ktoru netolerujem... tak ja neviem no...a som si isty, ze takych ako ja je velmi vela..
milion dovodov, zalezi od konkretnej zeny....v mojom okoli su to hlavne:
1. chcu si uzivat zivot, byt "nezavisle" , neviazat sa a pod. - v preklade: "chcem mat sex s akymkolvek "schopnym" chlapom, ktoreho stretnem, a nemusim sa citit vinna, ze niekoho podvadzam, a takisto sa necitim ukratena o nove zazitky,ved kym som mlada, tak chcem "vyskusat" co najviac chlapov".
2. sklamanie z predoslych vztahov - to robia vacsinou tie citlivejsie, ktore by aj chceli byt v dlhodobejsom vztahu, ale po predoslej negativnej skusenosti (no vyberali si chlapa este v puberte, takze to bohvieco nebolo) sa im chlapi znechutili - to ale trva iba docasne
3."patologicky" nevztahove typy - velmi nepocitaj, ze budses vo v ztahu s nejakou zenou, co nikdy nebola vo vztahu, lebo nechcela, a je skor introvertka, uzavreta a pod., nevytvara ani kamaratske vztahy, lebo nechce menit svoje navyky, ked sa starala len o seba, a prip. vztah jej pride ako "zataz"
4. maju prilis vysoke naroky a hladaju pana nerealneho, a za ten cas, co nan cakaju, nechaju sa nabuchat kazdym druhym vyhadzovacom v nejakom podniku...ved maju predsa potreby
...to, ze nemaju cas je kravina,vyhovorka a tomu nikto neuveri...ked zena chce vztah, sama obetuje trocha casu nan
ja napríklad chcem vzťah... ale nie taký, aký je dneskam moderný byť s niekym len aby človek nebol sám alebo aby sa vyšvihol na hierarchickej priečke....a rozprávať sa s partnerom akorát tak o počasí...
ja som do 20ky nechcela vztah nie preto, ze by som bola sklamana ani som si nechcela uzivat...proste prislo to kedy to malo prist a nebudem na seba tlacit...vztahy, ktore vznikaju len kvoli faktu, aby clovek nebol sam, stoja za picu
momentalne som stastne zadana ale keby sa to nedajboze zmenilo tak urcite by som sa nehrnula do dalsieho vztahu...zamerala by som sa viac na seba a svoje ciele a ked by mi do zivota zas prisla laska tak ok ale urcite by som ju aktivne nehladala
@43 PRESNE!!! Tiež tomu nechápem načo sa tlačí niekto úplne zbytočne. osobne ani samému byť nevadí, resp. sám nie som. mám dostatočné množstvo kamarátov na to, aby som si preklenul i toto obdobie a dievča nepotrebujem ešte nejako silou mocou. nebojím sa,žeby som zostal sám a ani okolie si to nemyslí. idem si za svojim cieľom momentálne a nič má nezaujíma. chcem byť ešte o niečo vyspelejším chalanom a na tom pracovať, čo zisťujem u okolia tak moja cesta je správna, lebo reakcie sú viac ako pozitívne a nemenil by som to. budem v tomto pokračovať aj najďalej.
@alysia tak ja teda neviem ake je tvoje okolie.. no ja viem, ze cela partia mojich kamaratov sme si podobni.. asi sa pohybujes len medzi nespravnymi ludmi
@miki24 no však presne...neznášam chalanov, ktorí chcú vysvetlenie. To naozaj tak veľmi túžia počuť: si škaredý, tlstý, malý nemáš modré očka ako po tom túžim, rozprávaš divné veci, ktorým nerozumiem, tvoje vtipy sú chabé a všetko čo robíš mi neimponuje.. .a ešte k tomu všetkému ako na teba reagujem, si si nevšimol, že ma nevzrušuješ a ešte stále si myslíš, že potrebuješ vysvetlenie, prečo nebudeme spolu? Niektorí akoby si koledovali buď o mega klamstvo alebo o veľmi nepekné verejné poníženie...a tým, že tlačia na baby takýmito otázkami sú ešte odpudzujúcejší...keď to nejde nech sa aspoň nepýtajú akoby jediná správna odpoveď bola, si dokonalý a ja jediná tvoju dokonalosť neviem prijať lebo neviem čo je dobré...ako teraz vôbec nemyslím na autora fóra, ale toto proste robia mnohí chalani keď konverzácia začína byť nudná...namiesto aby pekne zakávali čauko bav sa, snažia sa babu vrásť do zeme hanebnými otázkami
ale ako sa nejakí vedia nadúvať za to, že vysvetlenie nedostanú tak je iná kategória, i keď chápem, že chcú vedieť ako pôsobia aj keď pri nepodarenom rande, lebo len pravda môže posunúť dopredu resp.moc zrejme nie, lebo nejakým podobným by nič nepomohlo. osobne sa nezamýšľam nad tým a neriešim, proste nebola zrejme tá pravá a koniec tým to hasne. obvykle na úvodné rande dávam 20-30 minút, že načo viac. bude chcieť ma spoznať viac, naznačí niečo OK o pár dní ju niekam pozvem, keď budem mať čas ďalšíkrát. nechce nič sa nedeje a blbé otázky na predlžovanie mrákot sú zbytočné.
@sapphirizing inac toto mam chut aj ja povedat mnohym babam, ze ma nepritahuju, su skarede, hovoria fakt divne veci, na ktorych sa smeju, ani si normalne v beznej konverzacii nerozumieme.....a povedz jej narovinu, ze ju nechces na vztah, ved to neide, radsej nejako nepriamo je povedat, ze momentalne nic nehladam a pod....ono aspon zeny skor vycitia, ze ich chlap nechce, to je pravda, ale ohrdnuty muz sa chvilu zotavuje a ide za dalsou, ale vacsinou ohrdnuta zena spravi muzovi, ktory ju odmietol zo zivota peklo
@miki24 veď práve to podľa mňa nie je dôležité vedieť ako pôsobia pre zlepšenie...lebo pre inú babu by možno boli super presne takí, akí sú...
@echoechoecho ja to ani nikomu nevravím tak narovinu a potom to tak aj vyzerá. Ale keď už to preháňa s tou pozornosťou, tak ho neignorujem naveky ale keď sa spýta, že či sa mi páči a stále dookola tak poviem už narovinu, že sa mi nepáči, len to zas nepotrebujem rozoberať, čo konkrétne, lebo je to kruté. A žeby som za niekým sliedila až kým by povedal, že sa mu nepáčim...našťastie mi to ešte nikto nepovedal...snažím sa správať natoľko primerane, aby to nebolo treba
@forgottenone@22 a zabudol si dodat, ze sa vies pekne vysrat na kamaratku ked prave nema najlahsie obdobie. a ked sa ona pokusa o napravu toho, co si ty dosral, tak spravis presne to iste... ano, spravanie uplne normalneho chlapa (prepac, ale nemohla som si odpustit lebo doteraz som z toho priserne vytocena)
@elemia v pohode, ja ti nemam co vycitat... a nie som si vedomy toho, ze by som u nas nieco posral... skratka nie si jedina osoba na svete, ktora mava blbe obdobia... treba sa s tym zmierit a ja som ti inak ako slovami pomoct nemohol...a tie ocividne vobec nezaberali... ale to tu dalej uz nebudem rozoberat verejne...bohuzial...co sa stalo, sa stalo a spat sa to uz neda vratit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Posledné 3 frajerky "nechceli vztah"
alebo si nezadané pripadajú samostatnejšie, sebaistejšie, viac ako "individuality"..
@v3nty ty musis mat nervy zo zeleza a trpezlivost tiez
Ale napríklad... Ja aj chcem vzťah.. Ale keď má k tomu dôjsť, buď sa zľaknem, alebo mi tá osoba začne skoro liezť na nervy, teda ovšem, ak sa ja nebuchnem ako prvá...
Proste je to v nás. Nemáme chuť keď vidíme o čom sú tie dnešné vzťahy.
ale naahodou, vzdy existuje jedna osoba, ktora by danu zensku zlomila
1. chcu si uzivat zivot, byt "nezavisle" , neviazat sa a pod. - v preklade: "chcem mat sex s akymkolvek "schopnym" chlapom, ktoreho stretnem, a nemusim sa citit vinna, ze niekoho podvadzam, a takisto sa necitim ukratena o nove zazitky,ved kym som mlada, tak chcem "vyskusat" co najviac chlapov".
2. sklamanie z predoslych vztahov - to robia vacsinou tie citlivejsie, ktore by aj chceli byt v dlhodobejsom vztahu, ale po predoslej negativnej skusenosti (no vyberali si chlapa este v puberte, takze to bohvieco nebolo) sa im chlapi znechutili - to ale trva iba docasne
3."patologicky" nevztahove typy - velmi nepocitaj, ze budses vo v ztahu s nejakou zenou, co nikdy nebola vo vztahu, lebo nechcela, a je skor introvertka, uzavreta a pod., nevytvara ani kamaratske vztahy, lebo nechce menit svoje navyky, ked sa starala len o seba, a prip. vztah jej pride ako "zataz"
4. maju prilis vysoke naroky a hladaju pana nerealneho, a za ten cas, co nan cakaju, nechaju sa nabuchat kazdym druhym vyhadzovacom v nejakom podniku...ved maju predsa potreby
...to, ze nemaju cas je kravina,vyhovorka a tomu nikto neuveri...ked zena chce vztah, sama obetuje trocha casu nan
či jednoducho sa na to necítia a vedia, že ak by niekoho mali, nedostával by toľko, koľko by si zaslúžil...
možností je mnoho
ď. neprosím... radšej budem sama
a @1
a vies co simona? CHOD UZ DO PICE
a mám áčko z jednej skúšky, vieš! a zajtra a piatok dostanem ďalšie! čáááu!!!!
Ze ste tym najdostupnejsim riesenim jeho/jej osamelosti?
Naco ma clovek abstraktne chciet vztah, ked nan nema vhodneho, um, adepta? Nechcem nikoho je v preklade nechcem teba, deal with it.
@echoechoecho ja to ani nikomu nevravím tak narovinu a potom to tak aj vyzerá. Ale keď už to preháňa s tou pozornosťou, tak ho neignorujem naveky ale keď sa spýta, že či sa mi páči a stále dookola tak poviem už narovinu, že sa mi nepáči, len to zas nepotrebujem rozoberať, čo konkrétne, lebo je to kruté. A žeby som za niekým sliedila až kým by povedal, že sa mu nepáčim...našťastie mi to ešte nikto nepovedal...snažím sa správať natoľko primerane, aby to nebolo treba
"Chcem vztah a nemam ho" moze cloveku automaticky podsuvat, ze nie je ziadany (aj by vztah chcel, ale nikto o neho neprejavil zaujem)
Je jednoduchsie tvrdit, ze nemam vztah, lebo ho JA nechcem. (To sa ale vobec netyka len zien... Uplne rovnako sa klamu aj muzi)