Breivik najviac ale aj tak dost malo na termin pritazlivost.vacsina zlocincov je fyzicky hnusna, co som zatial videla. Clovek by sa nemal cudovat, ze sa obracaju na zle chodnicky, ked asi nemaju so svojim vzhladom vela dobra v zivote.
@catmartina tyvole už si stará, no... škoda, tá 23 bola taká pekná, vo vývoji, neukončené číslo, také z ktorého sa ide ďalej, a... 24ka akokeby tak,,, zapadla do nejakej pre ňu určenej drážky...
@etela ved on nenehal ani vysusit to kura a jebol to do oleja vsimni si inak, ze olej dava na studenu panvicu ale najviac ma tak aj bavi ten jeho lalaalalalala umyva kurca a spieva si dopici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Ten asi zločinec nebol, že?
a džingischan ofkorz
a Voldy v dvojke bol fajn
a celkovo, fiktívne nekladné postavy sú proste super
ja som zrala Olyphanta v Smrton. zbrani 4 ! dobre si pamatam .. bolo mi jedno kto vyhra, hlavne ked bol v obraze.
inak nemusim akcne postavicky.
lol
inak kks si riadne stary uz O__O
si predstav ked si mal 18... a za taky isty cas ako odvtedy presiel budes mat 30
TRIDSAT
O___O
boze tomasove algoritmy nesklamu
@kaylee ma neser nika ! O__O
@midnight ty neprovokuj! ešte 4 dni som mladá 23ročná žena!
a oblúbeného zločinca nemám, mne sa páčia iba dobrí chlapci!
@kaylee aby si vedela, ze to je seriozne vazne !
@transplantovana sonzilla ved ja viem, ze si starsejsia o nieco a birdz to bere do uvahy tak ti urcite dalo skor 24 aj tu
@narazuvzdornaa jj ved krasny je
ale mozno uz o tych 6 rokov budes aj inzinier ber to z tej lepsej stranky
@kaylee mas stastie, ze mas vtipneho chlapa, mozno ta len oblejem pivom nakoniec !
@catmartina urcite ? ale ja som ta branil pred tebou nejako urcite !
a potom by si dostal este odomna cez hubu lebo pivo je bozi dar a tym sa NEPLYTVA!
@etela jj ss mid mydelko fa
( sabadaaa, ty i jaa, ty i jaaaa, uuuuu mydelko faaa )
@kaylee to az tak ? O_o
tebe rum nevadi, ne ?
nie ani ja nechapem ako my dvaja uz mozme tak dlho s tymito nazormi a preferenciami spolu byt
esteze biele vino nas spaja
boha dal by som si rum.. aj pivo.. hmm
napriklad minuly tyzden mi doniesol kvety a tak
ako teraz to trosku zrusim tieto uvahy
toto co je ? XD priznam sa, zlakol som sa v urcitom momente, vsetci ho uvidite lahko
@etela sleduj to video xD
bardzo śmierdzi
kupa śmierdzi cały czas
Kupa, kupa, kupa nie pachnąca,
nie pachnąca lecz śmierdząca!
toto ma luxusny zaciatok inac xDDD
» www.youtube.com/watch?feature=p...
ako odporucam ofkors cele video, ale tam ako dava korenie a to kvantum soli, fakt v zime sa tolko cesty neposypuju
SUBI SUBI SUBI DAA zo skrine vyleze, majgat XD
nech sa paci
gg
placky zemiaczane ze smietanom pysne soou !
» zive.v.mfstatic.cz/GetThumbNail.as...
ten bostonsky chujo