najprvší podľa toho či má bradu a dlhé vlasy/dready. alebo tak celkovo keď vyzerá tak, že naši by mali blbé poznámky. to mu potom venujem viac pozornosti. ale ďalší už je z toho, či javí nejaké známky inteligencie, či je aspoň mierne vtipný a taká tá celková charizma, či sa ho dobre pozoruje.
@vsetkynikyobsadenedoboha neviem asi len utrahanblivy a trapny ked som iba ticho sklopila zrak tak mi povedal este nejaky vtip ten bol tiez trapny a potom som povedala ze no ok pa
@krvavko podla tvojho dobreho srdca...vies, lebo zeny dokazu vycitit, ci ma chlap dobre srdce alebo nie, a podla toho sa rozhodnu, ci mu daju sancu alebo nie...dobru noc
Neznaaasam, ked niekto nadava. Potom sa mi tak zhnusi, ze nanho tyzden nemozem pozerat.... A este ked kazdu chvilu si nemusi dat 'cigo' alebo 'poldeci', nemam zaujem o fajciara alebo pijana
Podľa toho, ako sa správa v kontextoch. Naposledy som si utvorila názor o jednom na základe toho ako počas bežného obedu s dvoma kamošmi musel vkuse žmoliť svoj iPhone v ruke, keď by využil aj obe ruky. Očividne mienil indikáciami svojho finančného statusu a vkusu ohurovať okolosediace slečny (ehm... ). Následne sa snažil utvoriť kontakt požičaním si sójovej omáčky z môjho stola a po tejto manifestácii svojej existencie obrátil tému rozhovoru s nimi na niečo prudko alfasamcovské. Mať veselšiu náladu, tak mám problém od smiechu nevyprsknúť polievku.
Najprv si všimnem asi vzhľad, ale není to naschvál ani nikoho neodsudzujem alebo tak. A potom charizmu/správanie. Podľa toho mi sú sympatickí alebo menej sympatický a nie podľa toho ako kto vyzerá. Len proste mám taký zlozvyk že vždy každého výzor preskúmam.
hmm ja neviem mne to je jedno ja nie som narocna nech je aky je
tak najviac ma uputa ked vidim ze sa o seba stara a ked ho nevidim s 10 pipkami okolo seba ale za to sa vie so zenou rozpravat a vidno, ze ma skusenosti nejake aspon ... no a potom to uz je o tom ci si dvaja sadnu, ci sa maju o com bavit, ci si rozumeju...
@uspavanocka to je v pohode, ja som minule nadhodil pri partii ludi kde boli aj dve nove devy, ale aj ludia co ma poznaju temu, ze ci sa da semeno vyslahat na nejaky typ slahacky,
@uspavanocka ale hej, hovorili, ze dost ... predtym som sa trosku bavil aj s nimi a viem kedy si mozem dovolit rozoberat taketo kraviny, viem sa bavit o casticovej fyzike, vztahoch takisto ako o hovnach a pod.
boli v dobrej nalade pri vinku a len sa rehotali stale, potom som s kamaratom hovoril, ze pracujeme obaja v bare ako casnici, ale nosime tacky bez ruk a chodime polonahy (If you know what I mean ) atd. atd.
A este som chcela dodat ze minule som si pozerala stare fora asi z 2008 tusim a ked sa zalozilo forum napr o pocasi tak sa bavilo o pocasi a nie o gramatickych chybach ak ste na birdzi len preto aby ste vypicovali ludi tak tu ani nemusite byt,nevravim niektore gramaticke hrubky su fakt na pozastavenie ale neviem preco to vkuse riesite niekto proste nema nato vlohy napr.moja dospela sestra sa hocikedy pomyli v tvrdom a makkom i ale neznamena to ze je sprosta a hlupa,to je tak napr.aj a cudzimi jazykmi niekomu idu niekomu nie
úsmev,očí, povaha (nie nejaký debil,čo každého bije a správa sa ako chuligán).. Aby nesmrdel,bol upravený (čiže nie nejaké čierne nechty,špinavé oblečenie..) Ale hlavne to bude v správaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
to tiez nepreferujem taketo otazky
@krvavko len mi to nedalo no
je to na podobnu notu ako : "rada fajcis prestizne nemecke penisy ?"
a podla správania,vyjadrovania atď
to mi pripomenulo chudáka ralpha
potom je to sposob vyjadrovania, hlbka a ton hlasu.
Vtaka poznas podla peria, cloveka podla reci.
Neznaaasam, ked niekto nadava. Potom sa mi tak zhnusi, ze nanho tyzden nemozem pozerat.... A este ked kazdu chvilu si nemusi dat 'cigo' alebo 'poldeci', nemam zaujem o fajciara alebo pijana
hmm ja neviem mne to je jedno ja nie som narocna nech je aky je
tak najviac ma uputa ked vidim ze sa o seba stara a ked ho nevidim s 10 pipkami okolo seba ale za to sa vie so zenou rozpravat a vidno, ze ma skusenosti nejake aspon ... no a potom to uz je o tom ci si dvaja sadnu, ci sa maju o com bavit, ci si rozumeju...
Tak napríklad z Bieberkov je mi na prvý pohľad na (puke)
Vyholené hlavy obchádzam oblúkom.
Žerem dlhovlasých metlákov.
Ale keď každý z nich ukáže, že je inteligentný, tak sa dokážem baviť s hocikým.
boli v dobrej nalade pri vinku a len sa rehotali stale, potom som s kamaratom hovoril, ze pracujeme obaja v bare ako casnici, ale nosime tacky bez ruk a chodime polonahy (If you know what I mean ) atd. atd.