@10 tak ti drzim palce ja som mala taky problm ze som milovala sladkosti a pizzu ale ked som vydrzala mesiac bez toho uz som aj zabudla ako to chuti a ja tiez neviem co im je smiesne DD
chlapci na vasom mieste by som pomlcala, muzske pohlavie je na tom este by som povedala biednejsie.. bud ziadne svaly ze len kosti alebo tuky a pivne pupka.... ale su aj vynimky.. tak tisko starat by sme sa o seba mali vsetci
dala som ako kedy... už polroka pravidlne cvičím a behavam ale tá strava no... s tým vela narobiť nedokážem... len sa snažím nejesť večer...a to čo jem.... to moc zdrvé nei je lebo na zdravé nemám a ako robím v tescu ...a vidím tam čo sa predáva...tak ani to zdravé, zdravím nie je
@3@mcvpn no čo Lucia! cítiš sa tak dobre?! odpovedz!
vďaka svojmu metabolizmu môžem presedieť celý deň na zadku žerúc slaninu a aj tak nepriberiem, tak načo by som sa mala trápiť so športom a zdravou stravou?
@24 postava až na druhom mieste - je to len také plus k tomu, určite na prvom mieste je zdravie.. nemala by si sa nechat uspokojit iba chudou postavou, sportovat treba bezohladu na postavu...
@24 mozno v mladom veku nepriberies, ale ked budes starsia a spomali sa ti metabolizmus, tak to zacne a mozno nebudes priberat ani v strednom veku vdaka genetike, ale ochabnute a mlandrave svalstvo budes mat urcite...vela ludi, ktori nesportuju a ani nikdy nesportovali, nikdy nedosiahnut pevne, zdrave telo, bez sportu to proste nejde
@mielikki ved moze, ale toto su veci ktore sa vacsinou odrazia o niekolko (desiatok) rokov... (samozrejme nemusia, ale ked budes kazdy den sediet cely den na riti a napchavat sa slaninou, tak myslim ze je tam vysoka sanca)
stravujem sa ako mi pride.. cize je mi to uplne jedno
a so sportom .. to tiez nie je nic moc cize si neberte odo mna priklad.. hej viem ze treba sportovat a bla bla.. ale nie som na to ten spravny clovek co sa vie prekonavat.. je mi pohodlnejsie sediet doma
@leiladrumnbass no v hocijakej posilke co prijdem je viac muzov alebo zien. Sice ja chodim vacsinou do takych, kde vidim zenu raz za 2-3 tyzdne ale aj v tych komercnejsich je viac chlapov. Z mojich znamych sa vacsina chlapcov stravuje lepsie ako zeny, takze ja taky nazor nezdialam. Hlavne zeny po takej 25 casto hrozne rozkysnu alebo ked sa vydaju
@tbm88 neviem naco by som tam chodil, kedze tam neni co robit ale na plavarni vacsinou tie mladsie su ok
@bress mame každy ine zaľubi ale v lete najviac žien prave tam ke´d vieš hrať volejbal možeš ich ohuriť nielen namakanymi nohami opali ťa, stretneš znamych ja som celkom fanatik na tobogany
Loptu som dobrú dobu nevidela, som lenivá vyjsť po schodoch, moja strava sú chipsy a koláče a čakám na svoj prvý infarkt, je to nutné, som s tým zmierená a zomriem v pokoji, že som nestihla splodiť rovnako lenivé decko
na šport som také polodrevo, nemám výdrž, a zdravo sa stravovať nevydržím. Mne to v podstate ani netreba, nezdá sa mi že by so mbola nejaká väčšia objemovo
no hej snažím sa čo najviac sa zdravo stravovať ale niekedy to nejde ale som zahlasovala áno pravidelne a šport to hej ... mám ho pravidelne aj doma cvičím ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@mm47 @marleymt čo je vám smiešne?! :/
@17
chlapci na vasom mieste by som pomlcala, muzske pohlavie je na tom este by som povedala biednejsie.. bud ziadne svaly ze len kosti alebo tuky a pivne pupka.... ale su aj vynimky.. tak tisko starat by sme sa o seba mali vsetci
@3 @mcvpn no čo Lucia! cítiš sa tak dobre?! odpovedz!
vďaka svojmu metabolizmu môžem presedieť celý deň na zadku žerúc slaninu a aj tak nepriberiem, tak načo by som sa mala trápiť so športom a zdravou stravou?
Kokos vam to dobre pridrbava
A @mcvpn , ty na to kompletne jebes, priznaj sa
a tak aj vyzerám pomaličky.
a so sportom .. to tiez nie je nic moc cize si neberte odo mna priklad.. hej viem ze treba sportovat a bla bla.. ale nie som na to ten spravny clovek co sa vie prekonavat.. je mi pohodlnejsie sediet doma
@tbm88 neviem naco by som tam chodil, kedze tam neni co robit ale na plavarni vacsinou tie mladsie su ok