geez .. asi by som sa s nim rozisla po case .. az take "cukrikovske" vyznavanie lasky nemusim O.o ... ale keby bola po anglicky tak to este zvazim ... ...
hmmm podla toho aka by ta base bola, lebo ja som hrozny kritik v tomto, radšej bych brala klasicky lubostny list, ale isto by ma to potešilo, je to originalne
@drejka hlavne ze lupene sa ti zdaju trapne! ja sa v tebe fakt nevyznam (akoze nie ze by sa na zaklade toho, ako sa "pozname" dalo cakat, ze sa v tebe vyznam len proste toto mi pripada take dost paradoxne )
svojho casu som podostavala aj basne a prozy a piesne a v zamilovanosti je to strasne krasne, len si na to netreba zvyknut lebo je za tym potom smutno ale boli to vsetko krasne veci...
ja by som sa od šťastia doskladala do kocky samozrejme len v prípade,ak by tá básnička za niečo stála a neboli by tam rýmy typu krava-hlava (čo je v mojom prípade dosť dobre možné).
Ja by som sa potešila a zrejme aj rozplakala od dojatia =D Je to veľmi zlaté, keď si dá chalan (alebo kľudne aj dievča) takú námahu a napíše báseň, pričom ju myslím úprimne a od srdca...
A ak by tá básnička nebola príliš vydarená, tak nevadí, aj snaha sa cení Ale asi by som mu v tom prípade povedala niečo v zmysle: "Jééé, zlatko, to je od teba milé. Ďakujem veľmi pekne. Ale do budúcnosti ti dám jednu malú radu - už prosím ťa žiadne ďalšie básničky nepíš. A už som ti povedala, že ťa mám rada?" =D=D=D
ja som takú dostala a to ani nebol vtedy ešte môj frajer vtedy ma to neobmäkčilo, ale bolo to zlaté aj tak. ja sa teším každému gestu... hoci, keby tá báseň suckovala, neviem neviem
Ja si myslim,ze dobra basen neni zla, avsak maloktory mlady chalan vie napisat dobru basen, a taku, v ktorej vyjadruje svoje city, uf- uz vobec....
Mam kamarata, ktory si na pokeci a na facebooku pod fotky svojej frajerky dava komenty, ktore pozostavaju z takychto basniciek a poviem vam, cukor sa mi dviha ..otrasne..radsej to nerobte a skrate to na jednoduche ,,lubim ta" tym nic neposeriete !
a koho by niečo také nepotešilo od milovanej osoby? je to milé ale záleží,čo je v tej básničke,pamatam si,este zo zakladky som stale dostavala take basnicky,ten chalan proste na to mal talent a bolo to strasne zlate,kazda spoluziacka mi to zavidela
aj ked teraz asi viac leti pesnicka ale ani basen nie je od toho daleko...ma to nieco do seba,co sposobi prijemny pocit
pisaval sem take "basnicky" pre tu svoju aj ked to neboli az tak basnicky ale skurej texty piesni ktore boli venovane pre nu a o nej to co sem citil a ktore sem chcel aj nahrat v studiu. zatial sa to nepodarilo. vzdy bola mi vdacna za to aj dojata lebo vedela ako mi na nej zalezalo
every night I dream... about your deep brown eyes .. and I still don´t believe .. that you are only my ....... ukazka z basne, ktoru mam schovanu v mojej krabicke spomienok, ktoru som dostala od mojeho prveho chlapca .. vtedy som bola dost dojata ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale samozrejme by som sa tvarila ze sa mi to hrozne paci
Tá báseň bola podľa mňa nádherná a bola som dojatá. Až mi slzička vyšla.
A ak by tá básnička nebola príliš vydarená, tak nevadí, aj snaha sa cení Ale asi by som mu v tom prípade povedala niečo v zmysle: "Jééé, zlatko, to je od teba milé. Ďakujem veľmi pekne. Ale do budúcnosti ti dám jednu malú radu - už prosím ťa žiadne ďalšie básničky nepíš. A už som ti povedala, že ťa mám rada?" =D=D=D
Mam kamarata, ktory si na pokeci a na facebooku pod fotky svojej frajerky dava komenty, ktore pozostavaju z takychto basniciek a poviem vam, cukor sa mi dviha ..otrasne..radsej to nerobte a skrate to na jednoduche ,,lubim ta" tym nic neposeriete !
potom mi raz spoluziak napisal siahodlhu smskovu basnicu a kapla mi slza
a ked mi byvaly venoval pesnicku, tak to som sa sla od dojatia pototo
a potom ked ju zabudol tak som sa sla od smutku tiez pototo
no tak urcite by to bolo milé
aj ked teraz asi viac leti pesnicka ale ani basen nie je od toho daleko...ma to nieco do seba,co sposobi prijemny pocit
ale basen,no..potesila by