Spolubyvajuci na izbe si kupil budik, neznasam tikacie budiky...
On tvrdi ze praveze tikanie ho uspava...
Mne uz z toho tak prasi v noci ze aj ked ho odlozil do kuta (velkej izby) akosi som v hlave stale pocul tikot.
A to aj ja mam budik, digitalny, plus
odjakživa používam telefón. a už som aj zabudla, že niečo ako tikacie budíky existuje vždy sme sa s tým hrávali ako decká u babky a chúďatku jej to začalo zrazu zvoniť, skoro zinfarktovala to boli časy
tiež mám v izbe odvždy veľké tikacie hodiny s červenou čiapočkou a nevnímam ich aj keď tikajú hlasno. A mám rád rýchly tikot mechanických náramkových alebo vreckových hodín. Tiktiktiktiktiktiktiktiktik. Občas nejaké staré natiahnem a dám vedľa vankúša, upokojuje ma to Normálne hodinky nenosím, ale ak raz hej tak si kúpim také tiktiktiktiktiktiktiktik
mechanicky natahovaci budik je spolahlivy, mam viac kusov su ozdobou a patria k pokladom domu. ale vacsinou pouzivam mobilny telefon, ak uz musim vstat presne dobrovolne/nasilu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ked potrebujem sa raz za rok zobudit: pouzijem mobil
taký budík by u mňa dlho neprežil
neviem ti pomôcť s tvojím problémom ale.
Nechápem čo môže na tom niekoho vyrušovať...
Inak mame v izbe tikajuce hodiny ..mne to nevadi..
Skor by mi vadilo ak by mi svietili tie digitalne, staci, ze to robi nabijacka