ahojte potreboval by som poradit. Spoznal som jednu babu na Silvestra dost sme sa k sebe tulili atd. ku koncu vecera (rana) som si vypital jej cislo. Problem je v tom ze neviem kedy sa jej mam ozvat, po akom case. A co jej mam do sms napisat... Diky za ra
ved bože ,to nerieš ..hned jej napíš alebo radšej zavolaj !!ale neodkladaj to jednoznačne ..rieš za horúca ak ju chceš ! jednoznačne to neodkladaj!!§to je najhoršia somarina ,čo môžeš urobiť ...treba hneď ...!!ešte dnes sa do toho pusti ...asi najprv sms ,..a až potom by som volila telefonát ..poprípade si môžeš vypýtať nick na nete ,alebo tak ...ale ..hlavne neodkladaj to !žena čaká ,že sa jej chalan ozve okamžite a nie po pár dňoch
oki, velmo diky za rady. Sice som jej napisal ale neodpisovala nemala kredit. Zistel som si meno na FB a tam ste si pokecali. Vazne ppc baba, mame toho dost spolocneho, mame sa o com bavit teda aspon na nete. Dufam ze neskor dame stretko a potom sa uvidi. Este raz diky moc za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zavolaj jej
a zavolaj jej..
napr teraz rano jej zavolaj a popraj dobre ranko, ako sa vyspala a tak a potom, že kedy sa znova stretnete
inašt, vypYtal prepač že buzerujem, ale vyzeraš na to, že chceš pisať spisovne
2
1
.... este nie.
TERAZ!