Zdravím páni a dámi, na staré kolená mi už predpísali dioptrie, takže sa chcem spýtať či tu niekto nosí TMAVÉ dioptrické okuliare a aký má na ne názor, či je lepšie kúpiť radšej klasické sklá? Vďaka
@tenario 12 rokov nosím okuliare, ale tmavé sklá by mi v živote nenapadli vyzerá to hrozne cez leto je to určite veká pomoc, ale človek je tvor prispôsobivý takže si zvykneš
existujú ešte aj také, čo na slnku stmavnú, nie?
poznám ľudí, čo majú dioptrické okuliare dvojmo, a keď zasvieti slniečko, proste zmenia, a ja som sa to rozhodla riešiť cez leto šošovkami (teda, budem mať premiéru tento rok, nuž, uvidíme - v tom lepšom prípade)
10 rokov som nosil samostmievacie a sú super. I keď aj tie majú svoju nevýhody (napr. keď bolo zamračené, tak sa tiež mrte stmavili) stále výhody prevažujú nad nevýhodami. V zime ma tiež nerezali oči od odrazeného svetla od snehu. Každopádne by som bral značku, ktorej sklá sa rýchlo menia späť do číreho stavu (ja som mal také slimáky). Transitions.
ja som mala tiež tie meniace a bolo to nahovno, v zime trochu zasvietilo a hned mi stmavli a potom som v škole ešte hodinu chodila s tmavými okuliarmi, a v lete cestou do školy ani nehovorím, som chodila jak krtko len po tienoch, lebo jak na mna dopadol luč slnka som mala na pol dna vystarane
kým som ich nemala som sa na ne velmi tešila, že mi nebude v lete vypalovať oči, ale už nikdy viac
je v nich mnoho nevýhod ako napríklad, len je trošku slniečko ani teplo nie je a stmavnú sa, keď prídeš do budovy tak vidíš dosť tmavo, dlho sa zosvetlievjú naspäť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
poznám ľudí, čo majú dioptrické okuliare dvojmo, a keď zasvieti slniečko, proste zmenia, a ja som sa to rozhodla riešiť cez leto šošovkami (teda, budem mať premiéru tento rok, nuž, uvidíme - v tom lepšom prípade)
ja mám iba číre a potom slnečné dioptrické
bryle
dioptricke slnecne
toto chces, ked uz to musi byt
kým som ich nemala som sa na ne velmi tešila, že mi nebude v lete vypalovať oči, ale už nikdy viac