Diplomacia v Prahe na Vše alebo Europske studia UK v BA??
Caute, potreboval by som poradit s vyberom skoly. Chcel by som ist studovat diplomaciu a to bud europske studia v BA alebo diplomaciu na fmv vše v prahe, o kazdom som pocul svoje tak by som rad vedel co na tieto skoly hovorite, na vše sa bojim ist kvoli t
Vy ste ma nepochopili, ja som uz prijaty na europske studia a do prahy a vyberam si len medzi nimi, na eubu vazne nechcem ist. rad by som privital nejaky zmysluplny aj koment nato, co som sa pytal dakujem
Mily Purravida, vitaj na Birdzi, kde travia svoj cas ludia, ktori nemaju co v zivote robit a tak sa zabavaju tym, ze do kazdeho komentaru pisu slovo EUBA. Velmi ma mrzi, ze som tiez prislusnickou ludskej rasy, ked sa pozeram na pripady ako toto. Vidim, ze potrebujes poradit a rada by som ti, keby som o skolach vedela viac, ale bohuzial, neviem. Vyser sa na birdz a pytaj sa kdekolvek inde Aj kokoti musia byt, darmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
toto je čistý odboj!
krásne napísané