od 15 som začala, limitované som to časovo nikdy nemala.. 16-18 som skoro vôbec nechodila a teraz posledných pár mesiacov sem tam zájdem.. dajú sa nájsť aj veľmi kvalitné diskotéky, nemám rada ten názor že tam chodia len trápni puberťáci
Ono sa to postupne stupňovalo... najprv do 12tej neskôr do 1. ... 2. ... 3tej a teraz to nejako nehrá úlohu, ale vždy prídem vtedy keď poviem... Tá 15stka ma pokazila
občas sa tam dostanem len tak náhodou zasmejem sa na tým babenkách čo fakt neviem ako môžu tancovať s tými ihličkami a ešte sú tam takí vtipní chlapci čo by pretiahli aj stlp uprostred parketu ...ale vždy ma to nejako psychicky poznačí tak že mám na pol roka odchodené ....
Nechodim na diskoteky. a ked uz niekam idem, tak si to viem zariadit. akoze spanie u niekoho popripade "ved je so mno usesterka, ta pojde so mnou domov (a ta sla, doniesla ma o piatej, zevraj...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale do barov sem-tam na koncert asi od 15 a vraciam sa ráno....
Ono sa to postupne stupňovalo... najprv do 12tej neskôr do 1. ... 2. ... 3tej a teraz to nejako nehrá úlohu, ale vždy prídem vtedy keď poviem... Tá 15stka ma pokazila
Síce... jedna ma zaujala, ale tá bola v Česku.
ale radšej lopatou po hlave ako na diskotéku
keby tam hrali toto, niekedy by som tam len tak z paze zasiel
ale teraz ma to tam vobec netaha medzi gayov, chrtov a "herecky"
na arnosta by som tiez zasiel
Nie je nad koncerty
Začal som v trinástich a som rád lebo aspoň vtedy ma to bavilo.
na koncerty od 13, ale musela som byť pod dozorom bracha a príchod vtedy v tej dobe bol okolo polnoci až jednej hodiny