Čo svetu dalo Nemecko? Ako vy vnímate dnešné Nemecko? A aké bude asi Nemecko o 10, 20 rokov? Aká je podľa vás zahraničná politika Nemecka dnes? A kde v Nemecku ste už boli a páčilo sa vám tam? Proste napíšte o Nemecku čokoľvek čo chcete.
Čo sa týka dnešnej zahraničnej politiky Nemecka, tak Nemecko dnes seká dobrotu. Nemá stále od skončenia druhej svetovej vojny sebavedomú zahraničnú politiku.
čo dalo Nemecko svetu v minulosti vieme všetci v súčastnosti by som povedal že autá a Rammstein ich zahraničná politika je úzko previazaná na USA kedže sú do istej miery stále americký protektorát a budú ním dovtedy kým tam budú mať americké základne
Akože kedysi som dosť škatulkovala nemcov na základe toho čo sa dialo v 20. storočí. Ale potom som tam párkrát bola a rozprávala sa s fakt fajn týpkami a týpkyňami a myslím si, že kokoti sú všade, rovnako ako aj fajn ľudia sú všade.
No a bola som v Gotha, potom v Berlíne potom na severe nemecka v nejakom prístave a potom v rôznych dedinkách, nemecké názvy si nepamätám ale mám to dakde napísané, tak to kuknem a ak by som vedela jazyk, tak by som tam možno celkom aj rada bývala, najmä tam hore pri mori.
ked som robil v nemeckej firme mal som trosku taku.. neviem ci to nazvat averziou, ale nemci a nemecko mi prisli tak trosku nesympaticki.. ale ked uz nerobim v nemeckej firme, uz sa mi casom naprava moj postoj pozitivnym smerom dokonca sa mi uz aj zacali pacit nemecke motocykle.. auta zatial nie, ale motocykle ano... a k teme.. neviem
ale zas boli nemci ktorych som mal rad, napr. mojho sefa Tima.. Timo bol super bol taky spravodlivy, mal dobry nadhlad, nazory, bol vyborny manazer, genialna hlava vyborny chemik, biolog a inzinier.. a mal som ho rad aj napriek tomu ze prepadol z anglickeho jazyka a musel opakovat rocnik.. ale to som nemal nikmu hovorit ja som zas nezmaturoval zo slovenciny zo slohovej prace
@jantebont lolwat? seka dobrotu? kde zijes poslednych desat rokov? v Europskej Unikracii zamorenej ilegalnymi migrantami ktoryh nemecko takmer prosilo aby sem vsetci z nejakeho dovodu prisli, a ktori skupinovo znasilnuju deti to asi nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nepáči sa mi, že stále majú plné múzea vecí, čo nakradli na blízkom východe, ale na druhej strane je to asi viac v bezpečí ako v Sýrii a Iraku.
A v Berlíne sa super bicykluje. Úplná rovina a infraštruktúra je fajn.
No a bola som v Gotha, potom v Berlíne potom na severe nemecka v nejakom prístave a potom v rôznych dedinkách, nemecké názvy si nepamätám ale mám to dakde napísané, tak to kuknem a ak by som vedela jazyk, tak by som tam možno celkom aj rada bývala, najmä tam hore pri mori.