@ninimka nesúhlasím, a z filmu nemusíš byť sklamaná, lebo je pochopiteľné, že film nemôže obsiahnuť celú knihu, všetky myšlienky, dojmy, pocity alebo nálady...takže ak v to veríš, tak sa nemáme o čom baviť
@fede4ever ty máš svoj názor ja svoj. Ja som povedala ako to cítim, ty si povedala ako to cítiš a to je všetko. Nechcela som sa nejako hádať alebo niečo. Ak si to nemyslela tak ako ,že hádka tak prepáč cez internet sa ťažko odhadujú pocity.
mňa to tiež trošku nudilo, ale brat knihy nečítal a jeho to veľmi bavilo, takže asi je lepšie najprv to vidieť, aby si potom po knihách nebol sklamaný
btw, kniha mi prišla dosť super zožrala som ju za 2 dni (originál) teraz čítam Insurgent a ten ma trochu nudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pozri si a uvidíš. podla mňa sa dalo na to pozerať, ale zas nijaký zázrak nečakaj.
btw, kniha mi prišla dosť super zožrala som ju za 2 dni (originál) teraz čítam Insurgent a ten ma trochu nudí