Pred dvoma rokmi ma naháňal diviak,išiel som za ocom bol na dreve ale cestou som stretol diviačku s malými.Tá ma prehnala cez polku lesa a nakoniec som sa vyškriabal na strom po asi dvoch hodinách na strome som sa odvážil zísť dole.No keď
diviak nevie utekat az tak rychlo vzhladom ze nedaleko nasho sidliska je les asi by som utekal na hlavnu a dufal ze dakto ho prejde autom ak by siel zamnou ale tak beh ozivot skrz ihrisko a ponad lavicky a cez zabradlia no foreva vykakala by sa na mna cela diviacica
horsie keby som stretla medvedicu s mladymi...ale ta asi nebude v primestskom lesiku ze
no ja som stretla diviaka ked som bola na vychadzke na koni...vyletel na nas z krikov a konik spustil taky trysk ze pri jazere vzdialenom asi 4 kilaky od stajne sme boli asi za 5 minut
no ja by som vyliezol na strom...thak som aj raz spravil...v lete ked som bol u baby thak sme si s kamaratmi vysli na opekacku...vsetci v dobrej nalade potuzeni alkoholom sme sa vybrali domov cez pole...zrazu pri nas diviak...kamart co bol najviac spity thak ho zacal hladkat ...aa my zvysok sme cely prestraseny vybehli na stromy ani doteraz nevieme ako...ale kamaratovi sa nic nestalo...diviak sa otocil a odisiel...na toto budem spominat do smrti
hehe, aj môjho brata naháňal, neviem, čo vtedy robili s kamarátom, ale ja by som sa posrala od strachu, raz som šla cez les sama a vtedy som si na to spomenula, s touto myšlienkou som dorazila hore kopcom do cieľa v rekordnom čase
Ked ta nahana diviačia zver tak velmi uspesne by si mohol utiect tak ze neutekas stale rovno ale zabacas doprava alebo dolava, pretoze diviak vidi len rovno .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no ja som stretla diviaka ked som bola na vychadzke na koni...vyletel na nas z krikov a konik spustil taky trysk ze pri jazere vzdialenom asi 4 kilaky od stajne sme boli asi za 5 minut
aa no ja by som asi bežala lebo na stromy liezť neviem ..ale možno v tej chvíli by som aj vyliezla