Môže si človek v mojom veku ešte nájsť holku? Keď ja stále nemám čas.
Buď kreslím, alebo robím grafiku, športujem, pracujem, cvičím, posilňujem, surfujem a jasne ze chodím von s kamošmi - kamošiek je pomenej v partii - zvláštne, keď tak sa nejaká pris
ach, ty geriatrik...jasne ze uz nie... v tvojom veku? na tvojom mieste vy som si uz trenovala skok do rakvy, alebo by som si aspon zacala prikladat hlinu na hrudnik, aby som si uz pomalicky zvykala...
"športujem, pracujem, cvičím, posilňujem, surfujem a jasne ze chodím von s kamošmi..."
- perfektné príležitosti na zoznámenie. Môžeš začať kecať s kočkou vo fitku alebo ak chodíš behať, môžeš sa zoznámi v podniku alebo na nete (net je posledná a najhoršia možnosť - všetkým zoznámeným cez internet sa ospravedňujem, ale toto nie je pre mňa).
Máš 21, nie 61. Nevravím, že všetky baby vo veku, ktoré by sa hodili k tebe, sú voľné, ale zopár sa ich nájde. Vždy sa niekto rozchádza a následne schádza, tak to využi
ale ved nemas dvesto rokov jasne ze si mozes najst este lasku, aj si najdes, hlavne to nesil a vsetko c ma prist tak pride samo, ja som napeiklad tiez lasku stretla v takej situacii kedy by som cakala hocico ine len nie to ze spoznam lasku
nvesaj hlavu, laska si ta najde len maj oci otvorene, vela stastia a...lasky
boze podla toho co si pisal som myslela ze mas aspon 40
a navyse moj nazor je ze az ked ma clovek okolo 20 rokov, zacina mat normalne vztahy ktore aj nieco vydrzia
láska si ťa nájde za každých okolností. aj ráno,keď sa zobudíš v parku na lavičke spitý z predchádzajúcej noci, budeš smrdieť a každý sa od teba bude držať na sto honov ....tak tá pravá sa nebude báť pristúpiť k tebe.... ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prečo by sa nedalo?
a vela, ani by si necakal kolko
Toto znelo skoro ako inzerát, takú otázku predsa ani nemôžeš myslieť vážne
chill out mind
ak všetko robíš sám, tak sa to nedá.
jedine že niekde s kamošmi na niečo natrafíš.
ale dikes ... ja som tazky ebo
nie a neslubujem si nikdy z nicoho hneď zlate vajce
- perfektné príležitosti na zoznámenie. Môžeš začať kecať s kočkou vo fitku alebo ak chodíš behať, môžeš sa zoznámi v podniku alebo na nete (net je posledná a najhoršia možnosť - všetkým zoznámeným cez internet sa ospravedňujem, ale toto nie je pre mňa).
Máš 21, nie 61. Nevravím, že všetky baby vo veku, ktoré by sa hodili k tebe, sú voľné, ale zopár sa ich nájde. Vždy sa niekto rozchádza a následne schádza, tak to využi
nvesaj hlavu, laska si ta najde len maj oci otvorene, vela stastia a...lasky
a navyse moj nazor je ze az ked ma clovek okolo 20 rokov, zacina mat normalne vztahy ktore aj nieco vydrzia
totiz ja som debil s dobrym srdcom