Najlepšie je to spraviť tak že si sťiahneš "WinDJView" v ktorom to djvu otvoríš ale treba mať nainštalovaný aj Adobe Acrobat ktorý slúži na vytváranie pdf (nie reader). Potom otvoriť knihu vo windjview kliknúť na "File" potom na "Print" a v ponuke tlačiarní nájisť "ADOBE PDF" a tá kniha sa ako keby vytlačila do pdf súboru Snáď to zvládneš
to som robila vo všetkých tých 5tich programoch a ani raz sa mi to nedorobilo do konca :/ .. tá kniha má 287 strán a vždy mi to tak 20-30 strán pred koncom proste padlo ..
najprv som bola včera nadšená, že wuhuu, asi to konečne dám a .. snažila som sa, len najprv sa mi to neskutočne pomaly načítavalo a potom sa mi to už viac nepohlo ďalej, takže škoda :/ - @poweredge mal asi pravdu s tým, že "sa to netvári veľmi funkčne"
ja som už pár vecí v tom formáte stiahla, ale nemala som silu ho riešiť a konvertovať na pdf, tak som si to radšej stiahla niekde inde, akurát že túto jednu knihu som našla jedine a jedine v djvu .. daamn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mimochodom, čo je také zlé na djvu formáte.
to som robila vo všetkých tých 5tich programoch a ani raz sa mi to nedorobilo do konca :/ .. tá kniha má 287 strán a vždy mi to tak 20-30 strán pred koncom proste padlo ..
a ten smajl " " bol zákerne hnusný!
neverím, že som to nenašla ja!
najprv som bola včera nadšená, že wuhuu, asi to konečne dám a .. snažila som sa, len najprv sa mi to neskutočne pomaly načítavalo a potom sa mi to už viac nepohlo ďalej, takže škoda :/ - @poweredge mal asi pravdu s tým, že "sa to netvári veľmi funkčne"
ale ďakujem
vyzerá to tak, že už aj pre deti zo slovenska
ja som už pár vecí v tom formáte stiahla, ale nemala som silu ho riešiť a konvertovať na pdf, tak som si to radšej stiahla niekde inde, akurát že túto jednu knihu som našla jedine a jedine v djvu .. daamn.