Zatiaľ som nenašla zámienku na takéto spolunažívanie, ale pokiaľ ho netreba prebaľovať, kŕmiť a pod. (a k tomu keď nevydáva zvuky pripomínajúce vábenie veľrybých samcov), tak by som to dokázala, asi hej.
Nie, ak sa nepočíta rodina, to by som už len z morálneho hľadiska musel prekusnúť. Ale určite nie s frajerkou, veď to by bolo na porazenie, ako keby nestačilo že život hádže polená pod nohy nebudem si to ešte viac dosierať s retardovanou frajerkou.
V ramci rodiny sme mali tazko mentalne postihnuteho cloveka. Ak by sa nieco nebodaj stalo mojej frajerke, co bozechran, vedel by som sa o nu postarat a rad by som to urobil.
Asi tak jeden den . Ubijalo by ma to.keby som vedela ze mam postihnute dieta v maternici pred terminom mozneho potratu tak idem si dat vziat. Ale neviem ci mentalne sa vedia
pracujem s nimi.. väčšinou majú ľudia len obavy, pritom to také hrozné nie je.. len ten človek je v istom zmysle viac či menej na vás závislý.. záleží ale aký stupeň postihnutia to je.. v ťažkých prípadoch to ten život naozaj už ani nie je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@11 že kto je tu špina.
@18 dva kusy
len tú úžasnosť v nich väčšina nevníma, lebo na nich pozerá príliš plytko a jednostranne.