Chcela by som poradiť aké dlaždice sú krajšie do domu. Že či jedna farba dlaždic bude zdobiť celý dom alebo do rôznych miestnostiach podobné farby (svetlohnedej). Dom bude mať tri poschodia tak preto potrebujem poradiť čo bude lepšie (sorry za chyby)
zlatá, nechaj to na odborníkov...
je milion druhov obkladu a dlažby, rôzne farby, odtiene, veľkosti...
sú na to špecializované predajne stavebnín, Merkury, Obi a pod...
a v rozhodujúcej miere je aj cena, ta sa pohybuje za m2 od 2,50 € až do 150.- €, takže nechaj to na rodičov..
ty môžeš vlastne iba povedať páči sa mi, nepáči...
kto tu pozná tvoj vkus, každý ho máme predsa iný...
Nejde o to, čo je lepšie, ale čo sa tebe páči my sme mali v dome rovnaké ale potom som prišla ja, gýčovitá podivná osoba, ktorá povedala, že bude v každej miestnosti iná farba stien, iná farba plávajúcej podlahy a iné dlaždičky. Who cares? Tvoj dom, tvoja vec
@marcello1111 áno je veľa odborníkov ale oco s mamou sa vkuse hádajú oco furt, že ale všade rovnaká farba dlaždic sa hodiť nebude a mama, že ona chce rovnaké dlaždice všade že sa jej to tak páči
záleží od toho či máte v každej izbe rovnaké steny a farbu nábytku, ak nie tak by sa asi hodila viac rôzna dlažba (alebo ak sú rozdiely veľké, tak @6 ) ak máte rovnaké steny atď. tak rovnaká dlažba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je milion druhov obkladu a dlažby, rôzne farby, odtiene, veľkosti...
sú na to špecializované predajne stavebnín, Merkury, Obi a pod...
a v rozhodujúcej miere je aj cena, ta sa pohybuje za m2 od 2,50 € až do 150.- €, takže nechaj to na rodičov..
ty môžeš vlastne iba povedať páči sa mi, nepáči...
kto tu pozná tvoj vkus, každý ho máme predsa iný...