v júli mi dotyčný povedal,že som pre neho veľmi dobrá kamoška a že to nechce dosrať a preto nechce vzťah..pochopila som to a snažila sa ho brať ako kamoša.. ale dnes je už posledný deň v roku a ja k nemu stále cítim to čo pred tým,a začínam mať pocit že j
@2 keby si vedela co ja uz stvaram kvoli tomu si namyslam ze sa mi daky chalan paci a bla bla a vecer ked idem spat tak aj tak jediny na koho myslim je on..
@3 fúha, tak ty na tom musíš byť naozaj zle
mne to vždy pomohlo, našla som nový objekt a všetko sa začalo odznova
neboj, daj tomu čas, prejde ťa to (alebo sa chlapec spamätá a bude ťa chcieť... )
Jaj moja...poznám to..asi ťa nepoteším...mne chalan tiež naznačil že to nemá budúcnosť..a ja som ho pol roka ešte ľúbila...a potom..druhý chalan...tiež mi povedal že to nemá význam že som dobrá kamarátka ale nič viac...a ja som ho ľúbila márne celých 15 mesiacov...ja viem že je to choré..ale keď sa vám niekto strašne zaryje do srdce,nedá sa len tak vyhodiť..ako sa hovorí klin sa klinom vybíja a i jeho si zo srdca nevbiješ ničím iným ako iným objektom...samozrejme,ten objekt by ťa musel ešte väčšmi zaujať..takže..i keď je to možno trochu choré,nič s tým neurobíš...a je pravda že čím dlhšie ho ľúbiš tým viac...i u mňa to tak bolo...potom som urobila jednu velikánsku chybu...ale po nej som sa odľúbila už bezbolestne..chce to čas
no aj mne sa to stalo, ale potom prisiel niekto kto mi totalne pomotal hlavu
ale moje trvalo len tristvrte roka, potom som si uvedomila, ze lubim toho druheho, ked sa zdalo ze si nasiel babu...a dnes spolu chodime a je nam krasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a v tejto situacii fakt nemas sancu dsotat nejaku normalnu radu.....
a ver mi viem to lepsie ako ktokovlek iný
mne to vždy pomohlo, našla som nový objekt a všetko sa začalo odznova
neboj, daj tomu čas, prejde ťa to (alebo sa chlapec spamätá a bude ťa chcieť... )
ale moje trvalo len tristvrte roka, potom som si uvedomila, ze lubim toho druheho, ked sa zdalo ze si nasiel babu...a dnes spolu chodime a je nam krasne