Zdravím, potrebovala by som poradiť. Už týždeň ležím v posteli, od minulej nedele ma drží nádcha, sem tam zakašlem, ale čo ma hnevá najviac, neustále mám zvýšenú teplotu, nie veľmi, od tých 37,2 do 37,9. Viac nie. Vždy, keď mi trochu stúpne, začne sa mi t
na hranici boreliózu? .. ja som z toho mala (mám) diseminovanú encefalomyelitídu, takže na tvojom mieste by som asi k tej doktorke zašla a pripomenula jej to..
ak mam doktorka pravdu, tak skus tyzden vydrzat bez psa, chod k babke, k nejakej kamaratke a mozno to potom prejde aspon zistit ci to nie je nieco vaznejsie ...
mojím psom to neni ..to sme už skúmali, celý rok som behala po doktoroch.....jej riešenie na všetky moje choroby je Zodac a po novom všetky lieky, za ktoré treba platiť, Aloe vera nejaké fľaše za 40 eur mi nútila, Acc long mi dala v kombinácii s nejakým liekom, o ktorom mi povedali v lekárni, že či ma chce zabiť, že tie dva lieky sa nesmú kombinovať, takže ju beriem s rezervou trochu
@kikki poradiť ti neviem, možno len: vypni comp, zalez pod tri periny a poť sa kým ti z toho lepkava a smradľava čo na tebe vznikne nebude nevoľno
a taká poznámka: to že (aj zdravý, aj chorý) človek má ráno teplotu nižšiu a zvyšuje sa v priebehu dňa je úplne normálne, pri chorobe sa to bežne deje aj v takých rozsahoch že ráno až doobeda sa už cítiš zdravá, a poobede-večer ťa znovu zloží. čiže aj keď ti bude až do obeda dobre, poť sa pod troma perinami ďalej, a čakaj na deň kedy budeš mať normálnu teplotu aj večer, alebo dva také za sebou.
a keď ti to bude trvať podozrivo dlho (čo by pre mňa osobne bolo ešte ďalší týždeň), tak zájdi za doktorom.
@kikki pravdepodobne nemas alergiu na psa..... doktori casto ani nevedia co ti je tak povedia prvu vec co ich napadne, je to smutne ale je to vacsinou tak.
hlavne ked si chora musis aj jest a velmi vela pit, a hlavne vetrat v izbe, to je zaklad.
Skus si robit silne caje zo zihlavy, maty, medovky.
@nobile heh, mononukleozu to som prekonal za 3dni doma z bylinkami teda ani by som to nevedel, len som bol darovat krv a to za da zistit niekolko mesiacov(ak nie rokou) z krvi ze taku chorobu si mal ale inac v pohode
@etelnair ...Tak, clovek pracuje, ma plno deadlinov, ktore nestiha.
Tri tyzdne prejdu ako nic, to ani nespozorujes...
A to, ze uz presli 3 tyzdne a stale som mal vysoke teploty som si uvedomil, az ked ma neznesitelne zacala boliset hlava. Keby nie toho tak na to seriem tak ci tak a lekara nevyhladam...
@nobile ja som mal 2dni teplotu 39,5+ na treti den uz len 37. tak ked ja citim ze mi nieco je tak hned bylinky a podobne ono ako celkovo je tato choroba minimalne na 1-2mesiace z liekami ale
teplotu mavam aj ja pocas nadchy a ani o tom neviem pokial si ju nezmeriam... myslim ze to ma vacsina ludi.. sak tvoje telo s niecim predsa bojuje, nie je to teda nic neobvykle
@kikki - skús MMS kvapky hovorí sa, že je to svinstvo (je v podstate), ale mne a mojej mame to vyliečilo pľúcne chlamýdie, tatinovi zlepšilo imunitu a prestal mať alergiu na mačky skúšali sme aj aloe vera nápoje od LR, je to síce drahé, ale po užívaní tak dva mesiace vidno zmenu (lepšie trávenie, lepší imunitný systém) a na tú teplotu mne najlepšie zaberá ibalgin a spánok a aj MMS
toto isté som mávala aj ja potom som išla na vyšetrenie PDT a tam my zistili zlatého stafylokoka , anémiu a crohn. ch. určite to nenechaj len tak a choď do nemoc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw aj mne vzdy predpise zodac pomaly si mozem lekaren s tym otvorit
a taká poznámka: to že (aj zdravý, aj chorý) človek má ráno teplotu nižšiu a zvyšuje sa v priebehu dňa je úplne normálne, pri chorobe sa to bežne deje aj v takých rozsahoch že ráno až doobeda sa už cítiš zdravá, a poobede-večer ťa znovu zloží. čiže aj keď ti bude až do obeda dobre, poť sa pod troma perinami ďalej, a čakaj na deň kedy budeš mať normálnu teplotu aj večer, alebo dva také za sebou.
a keď ti to bude trvať podozrivo dlho (čo by pre mňa osobne bolo ešte ďalší týždeň), tak zájdi za doktorom.
Tyzden je dlhodobo? Sak pri nadche je to v pohode nie?
Mas asi dajaku hripku
Ja som siel k doktorke az ked som mal 3 tyzdne vkuse 38-40.
38 pocas dna bola normalka, okolo vecera to vybehlo na 40. Ale to som nemal hlieny, ani som nekaslal, takze ta teplota bola podozriva...
Hodili ma na infekcne, vyspovedali, ake beriem drogy a ci nevymetam cokoventily.
Po tyzdni lezania v nemocnici mi zistili mononukleozu. (Jj od nejakej spiny Prazskej som utrzil nekde na zachodkoch )
Ale to je jedno, najpr ma terorizovali s lumbalnou punkciou, lebo mali pocit, ze mam asi borelu...
Takze ked ta prdnu do nemocnice, nenechaj si preventivne robit vseijake experimentalne zakroky, ale pockaj si normalne na vysledky krvi...
hlavne ked si chora musis aj jest a velmi vela pit, a hlavne vetrat v izbe, to je zaklad.
Skus si robit silne caje zo zihlavy, maty, medovky.
Tri tyzdne prejdu ako nic, to ani nespozorujes...
A to, ze uz presli 3 tyzdne a stale som mal vysoke teploty som si uvedomil, az ked ma neznesitelne zacala boliset hlava. Keby nie toho tak na to seriem tak ci tak a lekara nevyhladam...
A tiez by som o tom ani nevedel, keby ma nezacala boliet hlava, ako este nikdy predtym a zatial ani potom
(Tym teplotam som neprikladal dolezitost. Myslel som, ze som prepracovany a z toho su )